iPon Hírek

Új Crackdown 2 DLC jön

Dátum | 2010. 11. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Kapunk pár új multiplayer módot a Crackdown 2-höz és készül egy új Windows Phone 7-es spin-off is a játékból, melynek fejlesztője szintén a Ruffian Games, akik a legutóbbi Crackdown 2 letölthető tartalmat is hozták (ami enyhén bugos volt mikor kijött, de sebaj).

A Deluge DLC pakkban lesz egy co-op arcade mód, ami 4 játékost dob a levesbe, amiben egyre nagyobb hullámokban jönnek az ellenfelek. A másik multiplayer mód a Capture the Orb, ez egy átlagos capture-the-flag típusú játék, amit 16 játékosra szabtak.

A DLC-hez lesz trial verzió is, ami teljes egészében elérhetővé teszi a Capture the Orb-ot és a Deluge egyjátékos módját. A prémium verzióval megkapjátok a Deluge co-opot, az új achievementeket és megszerezhető avatárokat, mindezt 560 MS pontért. A letölthető tartalom november 16-ára várható.


Ami a Windows mobilos játékot illeti, egyelőre Cracdown 2: Project Sunburst név alatt fut. Ez egy, a Fable III: Kingmakeréhez hasonló "haza védő" játék. A Bing Maps-en kiválasztjátok a saját területeteket bárhol a létező világban, majd bevéditek azt az összes támadótól, terroristától és vérengző mókustól. Ha jól teljesítetek a játékban, további bónuszokat kaptok a Deluge módhoz, mint például rakétákkal szerelt Agency helikoptereket, extra Peacekeepereket és más erősítéseket. A Project Sunburst várhatóan még ebben a hónapban megjelenik.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!