iPon Hírek

Új CSI játék készül PC-re és konzolra

Dátum | 2009. 07. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Ubisoft benevezett egy újabb játékra, mely a CBS népszerű helyszínelőkről szóló sorozatáról szól. A játék címe CSI: Crime Scene Investigation: Deadly Intent lesz, karaktereit pedig a sorozat kilencedik szezonjának szereplői adják (Ray Langston, Riley Adams).


A játékban 5 esetet oldhatunk majd meg, mindegyik sztori kidolgozásában közreműködtek a tévés sorozat írói. Lehetőségünk lesz kisegíteni más detektíveket és ezáltal elnyerni a tiszteletüket. Minden CSI feladatot el kell majd látnunk, pont mint a filmben, beleértve például a bizonyítékok gyűjtögetését a helyszínen, rejtett nyomok felkutatását és így tovább.

Sokat fejlesztettek a kihallgató rendszeren is (természetesen ki kell majd kérdeznünk az összes gyanúsítottat), bár ha már láttatok legalább 3 részt a sorozatból, akkor tudhatjátok, hogy úgy is az a tettes, akit másodszorra kérdeztetek ki. :) Ezen kívül órákat szöszölhet majd minden tiszteletbeli nyomozópalánta a laborban a legújabb technológiákat hasznosítva. Óvatosan a kémcsövekkel...

A Deadly Intent várhatóan ősszel jelenik majd meg PC-re, Xbox 360-ra, Wii-re és DS-re. PS3 verzióról egyelőre még nem esett szó. A DS-es verzió teljesen megújul majd, kap néhány extra bizarr esetet és egy egyedi történet keretében összefügg majd a benne szereplő összes eset.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. YuGabe
2009.07.20. 21:54
VISSZA A HIRHEZ

Az eddigiek nem voltak valami nagy durranások, de asszem azokhoz nem volt köze a Ubinak.
Amúgy szerintem elírás:
CSI: Scene Investigation: Deadly Intent
CSI: Crime Scene Investigation™: Deadly Intent
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2009.07.20. 22:29
Ez egy ilyen nap úgy tűnik. Azt hiszem ezentúl dupla kávéval indítok hétfőnként. =) Köszönöm az észrevételeket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. YuGabe
2009.07.20. 22:59
Bocsesz, nem bántásiból írtam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!