iPon Hírek

Új cyberpunk RPG készül

Dátum | 2012. 08. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A kiadó Focus Home Interactive bemutatta PC-re, XBLA-ra és PSN-re érkező cypberpunk stílusú szerepjátékát, a Mars: War Logs-ot.

A játék egy titokzatos katasztrófa után egy évszázaddal történik. Ennek az eseménynek a következtében a bolygó vízkészlete a legértékesebb erőforrásává vált és folyamatosan harc folyik a birtoklása fölött. Nekünk egy számos hasznos képességgel rendelkező renegát bőrébe kell majd belebújnunk, akit a készítők Roy Temperance névre kereszteltek. Kegyetlenség.

Választhatunk majd több tucat képesség és perk, illetve szakmákhoz szükséges felszerelések között. Valós idejű harc lesz, beszélgetések jó sok dialógus opcióval, amik hatással vannak a történet alakulására. Ahhoz képest, hogy a játék "csak egy" digitálisan letölthető program lesz, nagyon ambiciózus specifikációi vannak.

A Mars: War Logs fejlesztője a párizsi Spiders stúdió, akik nemrég a Frogware Sherlock Holmes játékának konzolportját csinálták. Jelenleg is fut még egy projektjük a most bemutatott saját szerepjátékuk mellett, méghozzá az Of Orcs and Men, amivel a Cyanide-nek segítenek.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. TheRealTsL
2012.08.15. 18:10
Cyberpunk + rpg = nyálképzés megindul erősen. A teaser mondjuk kb semmit se mutat, de azért várós így is minden, ami ezt a kategóriát erősíti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!