iPon Hírek

Új DDR2-es memóriacsomag a Mushkintól

Dátum | 2007. 10. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Mushkin neve a tuning hajlamokkal megáldott felhasználók számára minden bizonnyal ismerősen cseng, A vállalat bemutatott egy új DDR2-es memóriacsomagot, amely jó tuningpotenciált kínál elérhető áron. A Mushkin HP2-8500-as csomag 2 x 1 GB-os kétcsatornás csomagban, valamint 1 GB-os modul formájában is elérhető lesz - számolt be a gyártó.

A Mushkin új csomagja az ár/teljesítmény arányt célozza meg, manapság sokan választanak modulokat ezen szempont alapján, és ezt a gyártó is tudja.


"13 éve vagyunk jelen a nagyteljesítményű memória modulok piacán, ez idő alatt kitapasztaltuk, hogy az overclockerek és az átlag felhasználók milyen modulokat igényelnek:  a termékeknek jó tuningpotenciállal és versenyképes árral kell harcba szállniuk a versenytársak memória csomagjai ellen."  - mondta Brian Flood, a Mushkin termékfejlesztési részlegének igazgatója.
"Éppen ezért kifejlesztettünk egy új terméket, amely minden szempontból megfelel a vásárlók igényeinek, emellett a vállalat termékeinél már megszokott minőséget is magában hordozza." - tette hozzá.

A Mushkin HP2-8500-as memória csomag a vállalat közleménye szerint október 15-től lesz elérhető a nagyközönség számára. Az 1 GB-os 5-5-5-18-as időzítéssel rendelkező memória modul ajánlott végfelhasználói ára 72,38 dollár, míg a 2 x 1 GB-os, szintén 5-5-5-18-as időzítéssel bíró kétcsatornás memória csomagért 145,01 dollárt kér el a gyártó.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.05. 20:44
vissza a hírhez

A Mushkin neve a tuning hajlamokkal megáldott felhasználók számára minden bizonnyal ismerősen cseng, A vállalat bemutatott egy új DDR2-es memóriacsomagot, amely jó tuningpotenciált kínál ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!