iPon Hírek

Új DDR2-es memóriák a Mushkintól

Dátum | 2007. 10. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Mushkin legújabb memória moduljai kifejezetten Windows Vista felhasználók számára készültek, a vállalat a Vista-s játékosokat kívánja célba venni az újdonságokkal. A modulok 2 GB-os egymodulos kivitelben és 2 x 2 GB-os kétcsatornás csomagban lesznek elérhetőek.


Az XP2-6400-as memóriák figyelemre méltó, 4-4-4-12-es időzítésekkel rendelkeznek, ezeket az értékeket 2.0-2,1 V-os feszültség hatására képesek stabilan tartani. A modulok a gyártótól már megszokott dizájnnal rendelkeznek, a fekete alumínium hűtőbordák segítségével a memória chipek optimális hűtését is megoldotta a Mushkin. A nagy kapacitással és rendkívül jó időzítéssel rendelkező modulokat kézzel tesztelték, így biztosak lehetünk abban, hogy a modulok jó minőséggel és stabil működéssel állnak rendelkezésünkre.

A Mushkin új moduljai hamarosan megérkeznek a viszonteladókhoz, a gyártó élettartam-garanciát vállal a modulokra, a vevők számára viszont piacvezető technikai támogatást nyújt az esetleges problémák megoldásához. Az XP-6400 4-4-4-12-es memória modulok árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.25. 13:29
vissza a hírhez

A Mushkin legújabb memória moduljai kifejezetten Windows Vista felhasználók számára készültek, a vállalat a Vista-s játékosokat kívánja célba venni az újdonságokkal. A modulok 2 GB-os ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!