iPon Hírek

Új Double Fine XBLA/PSN játék készül

Dátum | 2010. 11. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Tim Schafer a Costume Quest érkezése előtt már beharangozta, hogy lesz néhány kisebb projektjük kifejezetten XBLA-ra és PSN-re, és most ezek közül bejelentették a legújabbat, melynek címe Stacking. A játék, mely egyébként egy logikai-kalandjáték, várhatóan 2011 tavaszára lesz kész és a THQ fogja kiadni.


A Stackingben egy orosz matrjoska babát irányítunk, mellyel ha újabb és újabb babákba ugrunk bele, új képességeket kapunk. Ha lány babába kerülünk, akkor például elvonhatjuk az őrök figyelmét és átsettenkedhetünk ajtókon. A játék vizuális megjelenése a képek alapján egészen egyedi hangulatot kölcsönöz majd neki, az alapkoncepció pedig mókás. Érdemes lesz rá odafigyelni, a Double Fine-t ismerve minőségi XBLA/PSN cím lesz.

További képek a hivatalos honlapon!
Tegyünk említést a Costume Quest érkezőben lévő új letölthető tartalmáról is, ha már végigvittétek a játékot, karácsonykor újra elővehetitek, ugyanis az ünnepekre kedveskednek nekünk egy kisebb téli DLC csomaggal, ami nem mellesleg javít egy-két apróbb bugot is az alapjátékban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. killmilan
2010.11.24. 17:28
DDDDDDDDDDDDDDD
Az a fingásDDDDDDDDDDDDD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!