iPon Hírek

Új Elite: Dangerous videó

Dátum | 2012. 11. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Frontier Development új videót tett közzé annak alkalmából, hogy a Kickstarteres gyűjtés elérte és túllépte félmillió Fontos összeget. Jelenleg 585 989 Fontnál tartanak, melyet 12 712 támogató hozott össze, és még 39 nap van hátra, hogy elérjék a kitűzött 1,25 milliót. A fejlesztői naplóból az Elite Dangerous multiplayer módjával ismerkedhetünk meg közelebbről, melyet David Braben mutat be, aki az eredeti Elite egyik alkotója is volt anno.

A Kickstarteres projekt közben új szinttel bővült, melyet íróknak kínálnak fel potom 4500 Fontért. Aki kifizeti ezt az összeget, az megkapja a jogokat, hogy egy regényt írjon az Elite: Dangerous világában és a jogdíjak kifizetése nélkül kiadhassa. A Frontier Development együtt fog működni az íróval annak érdekében, hogy a szereplők és helyszínek nevei és leírásai kompatibilisek legyenek a játék megfelelő részeivel. A cambridge-i stúdió a játék megjelenésekor még a regény bereklámozásában is segít.

Egy szemfüles író, Drew Wagar, aki nagy Elite rajongó, de sajnos nem rendelkezik a megfelelő összeggel saját Kickstarter projektet indított, hogy összegyűjthesse a pénzt, és 2561 Fontot már sikerült is összeszednie. Ha bejön neki a terv, könyvének címe Elite: Reclamation lesz. Kickstarter projektből támogatni egy másik Kikcstarter projektet – zseniális.


Kapcsolódó cikkünk:
Az Elite folytatása Kickstarteren 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szefmester
2012.11.26. 18:51
Az utolsó mondat nagyon nagy... zseni az ürge!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!