iPon Hírek

Új előfizetéses szolgáltatással erősít az Xbox One

Dátum | 2017. 03. 01.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az Xbox-vezér Phil Spencer ismét megerősítette, hogy 2017 nagy év lesz a Microsoft játékos ökoszisztémájában: érkezik az Xbox Scorpio, és számos exkluzív játékkal bővítik majd a konzol és a Windows 10 felhozatalát. Ennél némileg konkrétabb tény azonban, hogy hamarosan új előfizetéses szolgáltatással bővül az Xbox One. Ennek neve Xbox Game Pass, és valamikor tavasszal indul majd el globálisan. Az Xbox Game Pass havidíja 9,99 dollár, amiért cserébe (kezdetben) több mint száz Xbox One-os és visszafelé-kompatibilis Xbox 360-as címhez férhetünk majd hozzá korlátlanul. Az elérhető játékok ráadásul nem apró indie címek lesznek (habár biztos akad majd köztük ilyen is), hanem a nagy kiadóktól érkeznek. A hivatalos közleményben olyan cégek nevei szerepelnek, mint a 2K Games, a Bandai Namco, a Codemasters, a Capcom, a Deep Silver, a Focus Home, a Sega, a THQ, az SNK, vagy éppen a Warner Bros. Meg persze a Microsoft saját címei. Spencer igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy itt nem streamelésről, vagy hasonló boszorkányságról van szó, hanem az előfizetési díjért cserébe ténylegesen letölthetjük és teljes egészében élvezhetjük a játékokat. Ezzel együtt az előfizetők kedvezményes áron vehetik majd meg az adott játékhoz tartozó kiegészítőket és magát a játékot is - véglegesen. Merthogy az Xbox Game Pass játékfelhozatala hónapról hónapra változni fog, néhány cím kikerül majd, néhány pedig bejön. Így ha az adott hónapban nem sikerült befejezni egy anyagot, vagy hosszabb távon szeretnénk szórakozni vele, akkor ezt kedvezményes áron tehetjük meg. Az Xbox Game Pass erősen limitált felhozatallal a mai napon indul el az Xbox Insider Program résztvevői között, mielőtt tavasszal végleges formában rajtol világszerte. Az Xbox Live-előfizetők egyébként mindenki másnál hamarabb hozzáférhetnek majd a start előtt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. LavX
2017.03.01. 13:06
Nahh most érte meg, hogy Xboxot vegyek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. InGen
2017.03.01. 13:48
Igen, ez egy kifejezetten jó ajánlat. Gyakorlatilag havi 9,99 dollárért végtelen szórakozás annak, aki nem vágyik mindig a legújabb játékokra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. dbelam InGen
2017.03.01. 16:49
Azért én szeretem újra és újra elővenni a régi klasszikusokat (nem box, általánosságban) de hogy nézzem az órát, mert kifuthat a kedvenc a repertoárból, az nem faja.
A havi 10 dodó meg nem tűnik vészesnek, de ennek a töredékét költöttem játékra, és akkor veszem elő amikor nekem tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG dbela...
2017.03.01. 18:04
Ez akkor a jó, ha sokat játszol, vagy ha keveset, de mással is megosztod a boxot a családban.
Bár, hogy őszinte legyek natúrban is megéri.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mjman
2017.03.01. 19:15
Ez így első olvasatra soknak tűnik,lévén hogy az EA hasonló szolgáltatása jelenleg havi 500 Ft.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. NiLL mjman
2017.03.02. 09:04
A 4 euró inkább 1250 Ft, illetve Origin-en nagyjából a fele, vagyis 50 játék érhető el. Ha így vesszük, akkor kb egál!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. visor261
2017.03.02. 12:28
A ps now igaz hogy stream de 450 db és éves előfizetéssel kb 9$ havi szinten.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!