iPon Hírek

Új, érintőkijelzős LCD monitor a Dell kínálatában

Dátum | 2011. 01. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Új Dell monitor, többérintéses technológiával

A Dell ST2220T típusjelzéssel ellátott LCD monitora, amely érintőkijelzővel érkezik, a korábbi tervek szerint 2010 végén jelent volna meg kereskedelmi forgalomban, ám erre nem került sor. Most, az idei év elején végre megtört a jég és elérhetővé vált a többérintéses támogatást is nyújtó újdonság, amely 21,5 hüvelykes képátlójú LCD kijeltővel és IPS típusú panellel érkezik.


A 310 dolláros ajánlott végfelhasználói árral érkező megjelenítő speciális állványának köszönhetően könnyedén dönthető a stabil és kényelmes használat érdekében.  Az érintőkijelző ujjal vagy érintőceruzával egyaránt vezérelhető, 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, statikus kontrasztaránya 1000:1, dinamikus kontrasztaránya pedig 50000:1 értéket képvisel. A monitor függőleges és vízszintes betekintési szögei egyaránt 178 fokosak, a fényereje maximum 250 cd/m^2 lehet, válaszideje pedig 8ms (GTG). A termék 28W körüli átlagos és 55W-os maximális fogyasztás mellett üzemel.

A friss monitor egy háromportos USB 2.0-s hubbal érkezik és tartalmaz DVI, D-Sub, valamint HDMI videó bemenetet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bakos4494
2011.01.06. 11:09
Csodálatos ez a technológia, de a kézben tartott eszközökön ill. az állva használt infopultokon kívül nehéz elképzelnem komfortos, kézreálló használatát. Pl. vidd magaddal az ágyba - kábelek, gép, tápellátás ? -; laptop győzött, főleg, ha kiforgatható érintőkijelzője van. Normál "íróasztali ülő használat" - ha az eszköz az asztalon van előtted, mennyi idő múlva készül ki a karod, huzamos használat esetén mikorra okoz maradandó elváltozásokat. Leginkább, még kottaállvány szerű konzolon, ülőlapján comb között kivágott székkel, vagy oldalról magad elé hajtható konzolon tudom elképzelni, de a könyökök folyamatos, flexibilis, kényelmes alátámasztásáról így is gondoskodni kell. Tehát szerintem a " munkahely " költséges kialakítása miatt mindenhova drága, így életképtelen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. iteq47
2011.01.06. 16:07
ezért is nincs ezekből sok tipus.
csak van, hogy legyen. vágod
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!