iPon Hírek

Új erő a Secret World mögött

Dátum | 2011. 01. 10.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Talán a nap híre, hogy az EA beállt a Funcom mellé és közösen fogják kiadni az MMORPG-t, ami fütyül a berögzült alapszabályokra. A Funcom már lerakott néhány varázslatos és nívós játékot az asztalra, de utolsó MMO-juk, az Age of Conan csúnyán felsült a startkor. Az idő előtti kiadás (valószínűleg anyagi okok miatt) felemás eredményt szült, hiszen az első 20 szintje a játéknak példaértékű volt, de ahogy haladtunk előre kezdett elfogyni a tartalom és a szinkron is eltűnt, aztán hónapokig tartott míg minden rendbejött. Hiába no, a pénz nagy úr, és pont ezért, nagy ígéretek ide vagy oda, mi egy kicsit aggódtunk, hogy mi lesz a Secret World sorsa, amihez többek között teljes szinkront ígértek.

Nos, anyagi problémák mától remélhetőleg nem lesznek, mert az EA Partners és a Funcom bejelentették, hogy együtt adják majd ki a játékot, és így a világ egyik legnagyobb kiadója áll be a Secret World mögé. A döntés maximum azért érdekes egy kicsit, mert az EA-nak már van egy óriási MMO projektje, amibe már rengeteg pénzt beleölt (The Old Republic). Az is igaz viszont, hogy a Secret World csak később jelenik meg és egy teljesen más réteghez szól. Persze lehetséges, hogy ez EA vezetősége szimplán csak vonzódik az SW rövidítéshez.

Bővebb információk a Secret Worldről egy régebbi összefoglalónkban olvashatóak: klikk. Ha nyereséges lesz, akkor talán végre megkapjuk a The Longest Journey lezárását is, nagyon örülnénk neki.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Qouzey
2011.01.10. 20:22
"EA vezetősége csak szimplán vonzódik az SW rövidítéshez" Ez jó volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Xeon
2011.01.10. 22:44
ja az nekem is teszett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Huma
2011.01.11. 12:10
:-) Szegény Funcom tényleg mindent megtesz hogy a neve ne a nagy bukással legyen egyenlő..

Igen, az volt az oka.. anno beszéltem a fejlesztőkkel amikor megjelent a Conan, az ok annyi volt, hogy a kiadó sürgette őket, hogy mindenáron ki kell adni.. És ez lett a veszte..

Ma amugy az Age of Conan egyike a legjobb MMOknak, de a források elapadása miatt a support minimális, és sok a bug is.. Viszont az új dreamworld engine nagyon odaver.. MMO-ban nem látni ilyen minőségi grafikát mostanában..

http://youtu.be/_u7e8PdeBbY?hd=1

Én szorkolok a Sw-nek is, bár teljesen nem az én világom, de ha az siker lesz akkor talán folyik a bevételből egy kicsi a Conannak is,mert nagyon megérdemli amennyi energiát beleöltek a készitői..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zoe01
2011.01.11. 18:13
"Szegény Funcom tényleg mindent megtesz hogy a neve ne a nagy bukással legyen egyenlő"

Funcom = AO, TLJ, Dreamfall, SW... BUKÁS??? A Funcom neve nem csak az Age of Conannal egyelő.. ARGG.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!