iPon Hírek

Új fantasy RTS készül: Kings and Castles

Dátum | 2010. 02. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A stratégiai játék specialista Gas Powered Games és Chris Taylor bejelentette a következő nagy projektjét, a Kings and Castles című fantasy környezetben játszódó új, valós idejű stratégiai játékát PC-re és az aktuális konzolokra.


A játékosok az egymással versengő három király egyikét fogják megszemélyesíteni, a cél pedig mi is lehetne más, mint a gyönyörű új fantáziavilág fölötti uralom. A fejlesztés menete szorosan nyomon követhető lesz Facebookon és Twitteren (a stúdió feje Chris Taylor, vagyis DeathBot9) vagy a fejlesztő honlapján, de a legfontosabb dolgokról természetesen mi is beszámolunk majd.

"Egy hatalmas kalandra szeretnénk elvinni a rajongóinkat" - nyilatkozta Taylor. "Betekinthetnek a színfalak mögé, végignézhetik, ahogy életre keltjük a játékot, a kezdetektől a befejezésig..."

A cél nem kevesebb, mint a valaha volt legnagyobb fantasy RTS játék életre hívása, emberünk nagyjából ezt ecseteli az első kivételesen idétlenre (de azért elég viccesre) sikerült videóblogjában, amit még nagyon sok fog követni. A Kings and Castles a Gas Powered Games meglévő technológiai platformját fogja alkalmazni, amint a Supreme Commander 1 és 2 is tett (utóbbi március 19-én fog megjelenni). Kiadót még egyelőre nem jelöltek meg, de erre még van idejük...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!