iPon Hírek

Új fejlesztőhöz került a Raven's Cry

Dátum | 2013. 08. 28.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Raven's Cry, melyet eddig az Octane Games fejlesztett, most gazdát cserélt és innentől a Reality Pump Studios fogja elkészíteni. A hírt a játék kiadója, a TopWare Interactive jelentette be. A darab eredetileg október 24-én jelent volna meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de miután a kiadó átnézte, hogyan állnak a fejlesztéssel úgy döntött, hogy át kell szervezniük az egész projektet, így mindenképpen csúszni fognak. A 17. században, a Karibi-térségben játszódó akció-kalandjáték Christopher Raven történetét meséli el, aki elindul, hogy bosszút álljon, miután meggyilkolták a családját. A történések valós 17. századi történelmi eseményekkel is összekapcsolódnak az árulásokkal teli izgalmas kaland során. A játékban szereplő épületek korhűek lesznek Port Royal kalózerődjétől kezdve Havanna városán át egészen a dzsungel mélyén megbúvó azték városig. Az új csapat megtartja az eredeti történetet és a játék sötét hangulatú helyszíneit, és ehhez egy nyitott világot és különböző extrákat is hozzáad, pl. olyasmiket, amiket a megrögzött kalóz rajongók kértek. A TopWare Interactive bízik abban, hogy a Reality Pump veteránjainál jó kezekben lesz a játék, mivel már több mint 20 éve dolgoznak együtt a csapattal különböző játékokon, többek között a Two Worlds sorozaton. Alexandra Constandache, a kiadó főnöke a következőket mondta a játékkal kapcsolatban: "Már nagyon várjuk, hogy egy olyan játékot adhassunk ki, amely nemcsak szórakoztató, de több, mint a szokásos "a hős megmenti a világot" mese. Az idei Gamescomon kapott pozitív visszajelzések bebizonyították, hogy a változtatással jó döntést hoztunk, és hogy a játék nyelvezetével éljek, már nagyon várjuk, hogy behajózhassunk a kikötőbe, ahová eredetileg vitorlát bontottunk."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. sosnuts
2013.08.28. 10:22
Kíváncsi leszek rá.
Mondjuk csúszás ide vagy oda,az sem lehetett utolsó szempont, hogy az Assassin's Creed IV is október végén jön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Volfram
2013.08.28. 11:35
Számomra inkább az az érdekes, hogy a 17. században csak a Karib-tengeren lehetett, hajózni. Legalábbis a játékok szerint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim Volfr...
2013.08.28. 11:53
Talán azért, mert akkoriban a Karib-tenger volt a legprominensebb helyszín ami még mindig feltérképezésre várt, és ezt a Karib-tengeri térség körüli zsongást a kalózok is előszeretettel kihasználták.

Az ókori témájú történelmi játékok is vagy Görögországban vagy a Római Birodalomban játszódnak, senki le se tojná pl. ha a mostani Fehéroroszország területén játszódnának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. DogTheDog
2013.08.28. 12:42
Ez nem a felterkepezes hatasa volt,hanem a kolonizacio maradvanya,valamint a spanyolok is haboruztak,az angolok is,es foleg a vizeken,mert a koloniakhoz ott vezetett az ut.A haboruzasok vegevel sok hajo,kapitanyostol,szemelyzetestol el lett bocsajtva az allami foglalkoztatasbol.Ezekbol lettek a kalozok.A Karibi szigetvilag tokeletes hely volt a sok barlanggal,obollel az elrejtozesre,es relative konnyen tudtak az atlanti oceant raidelni onnan.A kalozkodas mindig is a kereskedelmi utvonalakat kovette,es ha azokhoz kozel volt egy szigetvilag,akkor az tuti hirhedt buntanya volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim DogTh...
2013.08.28. 16:13
Nem írtál újat, csak olyat amire nem tértem ki!

Amúgy csak engem igazolsz mikor azt mondod hogy kiválóan lehetett rejtőzködni, mert ez (is) a megfelelő feltérképezés hiányára vall.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog Asagr...
2013.08.28. 16:31
Igy van,majdnem ugyanaz.Amit en eltereskent latok,az talan annyi,hogy ha tokeletes terkepek lettek volna minden zugrol,ez akkor is ugyanigy tortent volna.Tehat nem tartom a terulet reszleges felderitettseget az indoknak.Ezt leszamitva megegyezik a ket hozzaszolas
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Crytek01
2013.08.28. 21:43
Csak nehogy belerakják a Two worlds féle precíziós tudásukat hogy majd a brutálméretű patch után talál értelmesen is játszható lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!