iPon Hírek

Új FPS-en dolgoznak a volt Modern Warfare fejlesztők

Dátum | 2014. 07. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Első FPS-én dolgozik az újonnan alakult Reload Studios, amelynek tagjai között több olyan veterán fejlesztőt is találhatunk, akik korábban a Call of Duty szériát megalkotó Infinity Wardnál dolgoztak. A csapat egyik alapítótagja James Chung, aki régi CoD-os, vele együtt érkezett Taehoon Oh, aki tíz év alatt hat különböző CoD játék megalkotásában is részt vett, szinte az összes fegyveren és járművön látható a keze munkája. Aztán ott van Pete Blumel producer, aki a Modern Warfare-en és a Ghost játékokon dolgozott és több mint 19 évnyi tapasztalata van filmek és animációk terén, illetve Hougant Chen, aki szintén több CoD címet fejlesztett, de a Kaos Studios shotere, a Homefront fejlesztésében is részt vett. A csapat tagjai között találunk még néhány volt Heavy Ironos fejlesztőt és Nik Ranierit, aki korábban a Disney-nél volt animátor olyan filmeken mint pl. a Kis hableány. Az összesen 12 főt számláló stúdióhoz külsős tanácsadóként még többen is csatlakoznak majd.
James Chung, Taehoon Oh, Pete Blumel, Hougant Chen
A kis csapat új, még be nem jelentett shooterét az újgenerációs konzolokon kívül VR és mobil platformokra is szeretné megjelentetni. James Chung a következőket írta erről a stúdió honlapján: "Amikor megláttam, mire képesek a legújabb VR készülékek ráébredtem, hogy ezek nem csak perifériák, hanem vadonatúj platformok, amelyek megváltoztathatják ahogyan megtapasztaljuk a médiát, ahogyan interakcióba lépünk vele és ahogyan tartalmakat alkotunk." Alapítótársa, Taehoon Oh ehhez még hozzátette: "Az emberek mindig valami újat keresnek. Az okostelefonok megváltoztatták életmódunkat, biztos vagyok benne, hogy a VR is meg fogja változtatni, ahogyan az emberek hozzájutnak a média tartalmakhoz. Játékfejlesztőként ez a felismerés vett rá, hogy egy olyan új csapat tagja legyek, amely VR tartalmak fejlesztésére koncentrál." Az egyelőre még cím nélküli játék megjelenése 2015-ben várható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. i2k010
2014.07.16. 09:51
Vakvágány.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kerty
2014.07.19. 02:07
Respawn, most Reload ezek az ex-codosok olyan kreatívak, mint amilyenek a játékaik voltak D de ettől függetlenül sok sikert nekik mert én már alig várom a VR korszakot!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!