iPon Hírek

Új Gears of War 3 DLC januárban

Dátum | 2011. 12. 22.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft és az Epic Games bejelentette az új DLC-t a kizárólag Xboxra megjelent Gears of War 3-hoz. A Fenix Rising térképcsomag január 17-én jelenik meg és az ára 800 Microsoft pont lesz (Gears of War Season Pass tulajdonosoknak ingyenes). A kiegészítő új xp rendszert, öt új multiplayer pályát és négy új karakter skint tartalmaz.

Az új xp rendszer segítségével többször is elérhetjük a 100. szintet és exkluzív fegyver skineket és emblémákat nyithatunk ki. Ha a 100. szint elérése után úgy döntünk, hogy újra nekivágunk, akkor lenullázódik az xp-nk és a rangunk, de az összes többi elért eredményünk (pl. TrueSkill) megmarad. Háromszor szintezhetünk így újra, és minden alkalommal más színű lesz a rangunk ikonja. Ez az ikon alapban bronz, aztán vörös, zöld, és végül arany színű lesz.

A fegyverskinek, melyeket kizárólag ezzel az újraszintezéssel szerezhetünk meg a következők:

Az alábbi új térképek Versus Multiplayer, Horde és Beast módokban működnek.

Academy
A Fenix család ősei mind előkelő katonatisztek voltak, ezért Marcustól is elvárták, hogy az Oracle Akadémia tisztképzőjét végezze el. Marcus egy darabig az Akadémiára járt, hogy őseinek nyomdokaiba lépjen, de végül nem ez lett a sorsa: szakított a hagyománnyal, hogy barátaival, Dommal és Carlosszal lehessen. Az Akadémia, akárcsak Seran hagyományok legtöbbje immár áldozatául esett a Locust Horde inváziójának.

Anvil
Anvegad erődjét Anvil Gate-nek ("Üllő Kapu") hívták, mert áthatolhatatlan falait a háború tüzében kovácsolták. Óriási ágyúk álltak őrt az UIR határok mentén kígyózó falainak oromzatain. Marcus azért jött ide, hogy Hoffmant megtalálja. Mindketten úgy gondolták, hogy az erőd megfelelő védelmet nyújt az elkövetkezendő Locust és Lambent támadások ellen, de tévedtek: az egykor hatalmas erődből már csak romok maradtak.

Depths
Azura víz alatti világának különleges gazdagságára nincs magyarázat, ám Adam Fenix már érkezésekor belátott a csillogó felszín alá. A szépség már semmit sem ért, miután a Locust foglyul ejtette. Adam kifogyott a lehetőségekből, és módot kell találnia arra, hogy kapcsolatba léphessen Marcusszal, és feltárja az igazságot, amelyet oly sok éven át magában tartott.

Escalation
Halden volt a Fenix család otthona megszámlálhatatlan generációkon keresztül, ám Marcus számára csak az anyjával, Elaine-nel a birtok kertjében töltött pihentető meleg nyári esték emléke az, ami számít. Szomorú, hogy a birtok szépsége és története mind semmivé lett, amikor a Locust megpróbálta elrabolni Marcus apját.

The Slab
Az engedetlenséggel és árulással vádolt Marcust Jacinto maximum biztonsági fokozatú börtönbe zárták. A Slab néven is ismert börtön nem arra szolgál, hogy az elítélteket visszasegítse a társadalomba: ide zárják be Sera legnagyobb ellenségeit megrothadni. A rabtársak brutálisak, a kegyelem nem opció, és a várható élettartam két év... Legalábbis ez volt a helyzet a Locust támadása előtt. Azóta a lehető legrosszabból, ha lehet, még rosszabb lett. A várható élettartam 2 perc.

Az új karakter skineket Versus Multiplayer és Horde módban használhatjuk (COG oldalon):

COG:

Recruit Clayton:
Clayton Gearnek született, Gearként nőtt fel, és aznap, amikor elérte a megfelelő kort jelentkezett, hogy az a mindenre képes, magabiztos és odaadó Gear váljon belőle, amivé mindig is tudta, hogy válhat.
 
Thrashball Cole (Limitált kiadás): Cole mindig, minden körülmények között a legrövidebb direkt utat választja az ellenséghez. Szellemi kifinomultságának hiányát nyers erejével pótolja.

Locust:

Savage Marauder: A Locust Marauderek voltak az elsők, akik a Hollown kívül valamiféle szervezetbe tömörültek, már ha a brutális belső harcokat vívó és vérszomjas fosztogató csapataikat szervezettnek lehet nevezni.

Savage Kantus (Limitált kiadás):
A Savage Cantusra nagy hatással volt a Hollow elvesztése. Visszasüllyedtek egy ősi, sámánisztikus állapotba, és harci kiáltásaik sötétté, melankolikussá váltak. Kevés ilyen emberi fül számára félelmetes hang létezik.

A Fenix Rising csomag a harmadik Gears of War 3 DLC a Horde Command Pack és a Raam's Shadow után. A Season Pass tulajdonosok még a következő pakkra is jogosultak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. BiP
2011.12.22. 19:02
Csakazértis beírom: Gears of War 2-3-at PC-re!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Artemicion
2011.12.22. 19:16
csak azért is beírom...ratyi
Campaign kieg kéne...vagy az majd a következőben? vagy lesz 4 az előzmények előzményére?
Még mindig lenne mit kihozni, pl nem Zeta, hanem Omega/"akármilyen" osztagot irányíthatunk

nagyon jó lett a RAAM’s Shadow, valami ilyesmiben kéne gondolkozni, még ha 1200MSP akkor is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bali88
2011.12.24. 21:42
BIP, jó lenne PC-re, de kicsi az esélye. max mondjuk pár év múlva kihozzák. sztem.
egyébként, tudom sok ember azt mondja nincs rá pénze, de megéri beruházni egy konzolra. sokáig én is ellene voltam, h hülyeség, de aztán Xbox-ot kb 2 hónapja, és egyáltalán nem bántam meg! sok játék van, ami nem jön ki PC-re (pl a GoW, v a Red Dead Redemption) hatalmas élmény velük játszani. tudom a kontroller nem olyan mint az egér, de meg lehet szokni. én is rengeteget bénáztam a GoW 1 ben, most meg 2 hó után, pedig nem játszom minden nap, mert nincs időm rá, mégis a legnehezebb fokozaton is már simán megy a játék. még ha nincs is új TV-d akkor is megéri megvenni, mert gyakorlatilag egy jó VGA kártya árából megveszed a boxot, játékokat meg nagyon olcsón lehet használtan venni. pl vaterán, ill én ki szoktam menni ausztriába, és ott veszem meg olcsón. pl Halo 3-at 5 euróért vettem multkor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bali88
2011.12.24. 21:43
de aztán vettem egy Xbox-ot kb 2 hónapja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!