iPon Hírek

Új hangot kap Max Payne

Dátum | 2009. 06. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Game Informer magazinban megjelent jó néhány új információ a készülőben lévő Max Payne 3-ról. Többek között az is, hogy a Rockstar Vancouver búcsút int James McCaffrey-nak, aki az első két részben a hangját adta Max barátunknak.

Az ok ezúttal nem abban rejlik, hogy akartak egy sztárt szerződtetni a helyére (mint ahogy a Blizz is tette Kerriganékkel), hanem, hogy az öreg és lecsúszott Max Paynehez egyszerűen már nem illett a régi hang. A vezérigazgató Jeronimo Barrera mindenkit megnyugtatva kijelentette: "Jók vagyunk a szereplőválogatásban". Elmondta, hogy a játék nagyon sok mindent megtart majd a széria kulcselemeiből, annak ellenére is, hogy ezt a részt már nem a Remedy készíti, hanem a Rockstar.


"Minden Max Payne-es motívum megmarad, a manipuláció, az árulás, a dolgok, amik igazán azzá tették ami." - tette hozzá Rob Nelson művészeti direktor. És igen, megmaradnak a köztes monológok is, akár az undorító bizonytalansággal terhes tojás lelke köré tekeredő kígyó...

Valószínűleg lesz majd éjszaka, esőben játszódó pálya is, de egy idő után ez is unalmassá válhat, szóval a készítők ezúttal igyekeznek majd más környezetbe is bedobni Max-et néha. "Ha nagyon gazdagok mellé nagyon szegények kerülnek, az bizony jócskán kelt feszültséget, nemde?"

Ezen kívül még korábbról tudjuk, hogy a játékban kidolgozott fedezékrendszer lesz, visszatér a Bullet Time (lassítás) mód, Max kopasz gyógyszerfüggő lesz, és valamilyen fajta multiplayerre is számíthatunk...

Max képes lesz még embereket pajzsként használni és halál közeli állapotból kivágni magát egy utolsó pillanatban a gyilkosára előtt golyóval, amely visszatölt némi adrenalint. A lassítás mód kidolgozottabb és összetettebb lesz, mint korábban. Ami még biztos, hogy Max barátunk elköltözött New York-ból Sao Paolo-ba.

Ennyit tudunk tehát egyelőre, kíváncsian várjuk a további infómorzsákat és a karácsonyi megjelenést...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Evra
2009.06.15. 13:45
VISSZA A HIRHEZ

Csak szerintem olyan a feje mint Kane-nek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Phantomstr...
2009.06.15. 14:29
Sajnálom a cserét. Legalább annyira illett a karakterhez, mint a Postal 2 "hőse" hangja.
Csak a remény maradt. Egyrészt, hogy a *R-nak nem szokása ::-t gyártani, másrészt mégis pedig, ha bukik, valószínűleg visszanyúlnak a 2-höz. Persz inkább abban reménykedek, hogy a változás pozitív lesz, mivel annál a receptnél sem maradhanak meg örökre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Konkii
2009.06.15. 14:33
Vannak fenn az interneten képek valami újságból, na ott például süt a nap. Pedig valahogyan az éjszaka jobban tetszett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Dealerman
2009.06.15. 15:12
Biztos szegény kopasz drogos Max is örülne vmi változatosságnak! A napsütésben talán majd leszokik a drogokról és a haja is kinő majd
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Italo Balb...
2009.06.15. 21:25
Sztem volt egy brazíliás játéktervük, ami önmagában gyenge lett volna, ezért megvették hozzá a max payne nevet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Konkii
2009.06.15. 22:31
Én arra gondoltam hogy valami Hitman drogos kiadást akartak készíteni, de mive nagyon-nagyot bukott volna, eladják Max Payne 3-nak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VAjZY
2009.06.22. 16:20
Már azt hittem, soha nem jön ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!