iPon Hírek

Új ház a Thermaltake-től: Armor+ MX

Dátum | 2008. 05. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Thermaltake az Armor sikerein felbuzdulva piacra dobta a ház kistestvérét, amely Armor+ MX néven kerül forgalomba és amely Middle Tower formátummal rendelkezik. Az új jövevény 535 x 240 x 490 mm-es méretekkel bír, a gyártó állítása szerint rendkívül könnyedén szerelhető: a bővítőkártyák, optikai meghajtók és merevlemezek rögzítéséhez nincs szükség szerszámokra.A Thermaltake az új termék segítségével a közepes méretű házaknál is elérhetővé kívánja tenni azokat a szolgáltatásokat, amelyek eddig többnyire csak a toronyházaik (Full Tower) esetében voltak elérhetőek. Az Armor+ MX vízhűtés és léghűtés szempontjából egyaránt tökéletesen optimalizált. A házban alaphelyzetben egy-egy percenként 1300 fordulaton üzemelő ventilátor található elől és hátul, mindkét egység 17 dB-es zajszint mellett működik. A ház oldalán egy nagyméretű ventilátort helyezett el a gyártó, így a videokártya és egyéb alkatrészek számára elegendő friss levegő kerül a rendszerbe: a nagyméretű egység 230 mm-es átmérővel bír, a ventilátor percenként 800 fordulatot tesz meg, ehhez a sebességhez pedig 15 dB-es zajszint társul. Az elől található rendszerventilátor, és a ház oldalán helyet foglaló nagyméretű ventilátor egyaránt kék LED-es világítással büszkélkedik.


A ház összesen 10 darab bővítőhelyet kínál, ezek közül 5 darab 5,25 hüvelykes és egy 3,5 hüvelykes hely hozzáférhető, míg a maradék 4 darab 3,5 hüvelykes merevlemez hely rejtett. A ház 0,8 mm-es vastagságú alumíniumból készül, nettó súlya 8 Kg. A termék micro ATX és hagyományos ATX alaplapok fogadására képes. Az Armor+ MX tetején két darab  USB 2.0-s kivezetés, egy eSata port, valamint HD audio kimenet is jelen van.

A ház fekete és ezüst kivitelben kerül forgalomba, az egység ajánlott végfelhasználói ára 139 dollár körül helyezkedik el.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások