iPon Hírek

Új hordozható Samsung médialejátszók

Dátum | 2008. 04. 24.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

A Samsung szokatlan alakú lejátszókat jelentett be, a S2 "Peeble" MP3-lejátszót, és az S3 vékony hordozható médialejátszót (PMP).

Az S2 "Peeble" hordozható MP3-lejátszó képes MP3, WMA és OGG-fájlok lejátszására akár 13 órán keresztül. A működéshez szükséges energiát az újratölthető Li-Poly akkumulátor szolgáltatja. Az S2 támogatja még a lejátszási listákat is. 1 GB beépített flash-memóriájában körülbelül 16 órányi hanganyag tárolható.

Az S2 számtalan színben, többek között zöld, lila, vörös, fekete és fehér színekben lesz kapható. Extraként megemlíthetjük a készülék tetején lévő LED-et, ami beállítás alapján különböző színekben villog. Az MP3-lejátszó idén júniusban várható a boltokban.


Az S3 hordozható médialejátszó már teljesen más kategóriát képvisel. A körülbelül névjegykártya méretű eszköz képes zenék mellett (MP3, WMA) JPEG-képek és MPEG4-videók lejátszására, valamint könyvek olvasására és alapvető játékok futtatására is. Ráadásul FM-rádiót is hallgathatunk a kicsikével. Hasonló színekben lesz kapható, mint az S2. Szintén beépített akkumulátorral rendelkezik, amivel 4 óra videó, vagy 25 óra zene lesz lejátszható. 4 GB, vagy 8 GB kapacitással lesz megvásárolható szintén júniusban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások