iPon Hírek

Új HTPC házak a Lian Li termékpalettáján

Dátum | 2008. 07. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lian Li nemrégiben dobott piacra két újdonságot, amelyek közül az egyik egy ventilátor szabályzó egység,a  másik pedig egy belső merevlemez keret volt. A vállalat most ismét új termékekkel jelentkezik a piacon, ám ezúttal két új HTPC házzal próbálja meg kielégíteni a házimozi PC építő felhasználók igényeit.

PC-C36
PC-C36
PC-C36
A két új HTPC ház a MUSE sorozatba tartozik, az egységek PC-C36-os és PC-C37-es típusjelzéssel kerülnek forgalomba. Mindkét ház alumíniumból készül, a termékek 435 mm x 94 mm x 378 mm-es méretekkel rendelkeznek, mindegyikük elérhető lesz fekete és ezüst kivitelben. A két újdonság micro ATX alaplapok fogadására képes. A házak hátsó részében egy 70 mm-es ventilátor található, amely 1500-as percenkénti fordulatszámon üzemel, és amely a rendszer megfelelő levegő keringetéséről próbál gondoskodni. A házak két darab USB 2.0-s kivezetéssel és egy darab FireWire porttal rendelkeznek.

PC-C37
PC-C37
PC-C37
A két újdonság közötti egyetlen különbség az, hogy a C36-os modellhez a gyártó mellékel egy 80 mm-es ventilátorral ellátott 300W-os TFX tápegységet is, míg a C37-es ház táp nélkül érkezik, így a felhasználók saját maguk választhatják ki, hogy milyen tápegységre bízzák rendszerüket.

A Lian Li két új HTPC háza a hónap végétől kezdve lesz elérhető. A Muse 36-os modell ára 219 dollár, míg a tápegység nélküli C37-es házért 159 dollárt fognak elkérni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások