iPon Hírek

Új hűtőrendszerek a CoolIT kínálatában

Dátum | 2008. 01. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A CoolIT új, nagyteljesítményű termoelektromos (TEC) rendszereket és új vízhűtő rendszereket hoz forgalomba rövidesen. A vállalat a termékeket először a nagysikerű CES-en (Consumer Electronics Show) kívánja bemutatni.
Az első újdonság a Freezone Elite névre hallgató rendszer, amelynek csomagja TEC (termoelektromos vagy másnéven peltier) és folyadékhűtő rendszert egyaránt tartalmaz, a hűtőalkalmatosság a gyártó MTEC Control Centerével hatékonyan vezérelhető, a termék ára várhatóan 449,99 dollár lesz. A CoolIT bemutat egy Dual Drive Bay VGA hűtő rendszert is, amely két darab TEC hűtőmodult fog tartalmazni, ez az egység a tervek szerint 299,99 dollárba kerül majd, ám a szerkezet csak néhány jelenleg is forgalomban lévő AMD és NVIDIA videokártyához fog passzolni.


Ezen kívül egy univerzális zártrendszerű, szivattyúval felszerelt radiátort is piacra dob a cég, ez a termék gyárilag összeszerelt állapotban érkezik meg a felhasználókhoz, a rendszer természetesen tartalmaz majd egy processzor hűtésére alkalmas vízhűtő blokkot is. A PURE névre hallgató készlet 134,99 dollárért lesz elérhető.


Végül, de nem utolsó sorban egy komplett rendszer is bemutatásra kerül, amely egy Silverstone TJ-07-es alumínium toronyházból, valamint a Boreas kódnévre keresztelt MTEC termoelektromos hűtőrendszerből áll. A nem mindennapi ház ára igencsak borsos: a boltban 949 dollárt kell majd letennünk az asztalra a különlegességért cserébe.

A termoeletrkomos hűtés működési elvéről az alábbi oldalon található részletes leírás: http://www.vgf.hu/hkl/hutestechnika.php?action=viewfull&ID=69 .

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.03.07. 15:45
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!