iPon Hírek

Új idegborzoló Silent Hills előzetes

Dátum | 2014. 09. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Új Silent Hills előzetessel borzolta a Tokyo Game Show résztvevőinek idegeit a Konami. A hatásvadász, helyenként inkább gusztustalan, mint félelmetes előzetesben láthatunk férgeket, félelmetes gyerekjátékokat, még több férget és egyéb teljesen elborult dolgokat. Szerencsére ez csak egy kifejezetten a bemutatókhoz készült koncepció, a végleges alkotásban nem fogjuk ilyen formában viszontlátni. Nem tudjuk, hogy lesz-e Morpheus támogatása a darabnak, de aki rosszul lesz a VR-tól, a horrortól, vagy mindkettőtől, az jobban jár, ha vigyáz a játékkal. A Silent Hills kiírás a videó végén nem tévedés, a széria legújabb része valóban ezt a címet kapta, erről korábbi hírünkben is olvashattatok. A Silent Hills-t a Kojima Productions fejleszti, a Metal Gear mesterével, kedvenc Hideo Kojimánkkal az élen, aki mellé a világhírű filmrendező, Guillermo del Toro állt be segíteni. A főhőst a The Walking Deadben Daryl Dixont alakító színész, Norman Reedus alakítja. Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk. Kojima elmondta, hogy az a szándéka, hogy a játékot olyan félelmetesre készítse, amilyenre csak lehet. "Eredeti szándékunk az volt, hogy összepisiljétek magatokat" - mondta még augusztusban a Gamescomon. "Most viszont azt akarjuk, hogy beszarjatok."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Rony94
2014.09.18. 18:25
Kövezzetek meg ha tévedek, de a Silent Hill sosem a félelemre, a jumpscare-ekre építkezett, hanem a gusztustalanságra és groteszkségre. A többi pedig a történetről és a karakterekről szólt.

Akkor most az új SH részt miért ezzel akarják eladni? Na de ne értsetek félre, rohadtul várom már a megjelenést és egy csekélyke esélyt látok arra is hogy talán lesz PC-re is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2014.09.18. 19:10
Hát én voltaképp az első három résztől nem csak írtóztam, mert gusztustalan és groteszk volt, hanem pont, be is szartam helyenként. És nagyon helyes, hogy Kojima ezt akarja elérni. Reméljük nem blabla...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog Rony9...
2014.09.18. 20:03
Nem kovez meg senki,de tevedsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Korb_Zolta...
2014.09.19. 02:23
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dwhcgamer
2014.09.20. 05:09
Nagyon beteg! Soha ne menj lefele, mindig csak fölfele.... Rotty-rotty 1000db-os pelenkát rendelni, ipon-nál nincs!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!