iPon Hírek

Új írókat kapott az Assassin's Creed film

Dátum | 2014. 04. 08.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Lecserélték az Assassin’s Creed film eredeti íróit, Scott Franket (aki többek között a Wolverine forgatókönyvét is írta) és társát, Michael Lesslie brit forgatókönyvírót. Az új írók Adam Cooper és Bill Collage, akik együtt dolgoztak Darren Aronofsky új filmjének, a The Generalnak a forgatókönyvén is, amely George Washington életéről szól. Cooper és Collage nemcsak a The Generalon működtek már együtt, ketten vetették papírra Ridley Scott Exodus: Gods & Kings című bibliai témákat feldolgoz eposzi művét is. Mindketten népszerű és keresett írónak számítanak a filmiparban, így nem szűkölködnek munkában, az Assassin's Creed mellett most készítik a Pulitzer-díjas regény, a Devil In The Grove és Jerry Bruckheimer földrengéses filmje, a Shake forgatókönyvét, emellett számos tévés munkán is dolgoznak. Nem kell különösebben aggódnunk az írócsere miatt, a filmiparban ez megszokott dolognak számít, amely csupán azt jelzi, hogy haladnak a filmmel. Azt még egyelőre nem tudni, hogy melyik játék alapján fog elkészülni a film, így csak találgathatunk, hogy melyik főhőst fogja Michael Fassbender alakítani. A tervek szerint az Assassin’s Creed filmet 2015 augusztusában fogják bemutatni.
Vajon melyik játék főhősét fogja alakítani?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Asagrim
2014.04.08. 16:53
Általában a készítők úgy kerülnek cserére, hogy egy nevesebb ember unja meg a halogatást, meg a lassú munkát, és lecserélik egy kevésbé ismertre.

Ez történt Warcraftnál is, és itt sem mondd az új írók neve/munkássága semmit, ellenben a Wolverine annál inkább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2014.04.08. 17:35
Mindig ez van. A könyv leír, a játék körülvesz, a film pedig megmutat. Nem lehet csettintésre átvinni egyik "platformról" a másikra egy címet. Most már szinte biztos, hogy gyenge film lesz, legalább nem Uwe Boll kapja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. otherl
2014.04.08. 19:08
Asagrim: "Ez történt Warcraftnál is, és itt sem mondd az új írók neve/munkássága semmit, ellenben a Wolverine annál inkább."
Nem tudom eldönteni, hogy ez szarkazmus volt vagy sem.

"Nem kell különösebben aggódnunk az írócsere miatt, a filmiparban ez megszokott dolognak számít, amely csupán azt jelzi, hogy haladnak a filmmel."
Valóbban megszokott, viszont általában nem szokott jól elsülni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim other...
2014.04.09. 10:00
Nem volt szarkazmus. Az X-Men franchise ismerős, és a Wolverine filmet is láttam, azonban ezek az ürgék, meg a darabok is amin dolgoztak totál noname címek számomra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. slayer007
2014.04.09. 15:06
Hát az, hogy egy agyon hype-olt film (Wolverine) mondd valamit, az nem feltétlen azt jelenti, hogy jót...
Szerintem igencsak gyenge eresztés volt ez az utolsó x-men film.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!