iPon Hírek

Új Jagex MMO: Stellar Dawn

Dátum | 2010. 07. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A RuneScape-ért felelős Jagex lerántotta a leplet a lelőtt MechScape projekt után maradt űrt betöltő új online játékáról, a Stellar Dawnról. Az új sci-fi szerepjáték zárt bétájára már most jelentkezhettek a hivatalos honlapon, a teljes játék 2011-re esedékes.

A Stellar Dawnban űrhajóval utazgathattok számos felfedezésre váró világ között. A játék a RuneScape üzleti modelljének mintájára működik majd, így a világ jelentős része ingyenesen is elérhető lesz, míg a többi zónáért már fizetni kell, de a mikrotranzakciós rendszer egyéb részleteiről még nincs információ.

Az új sci-fi játék szintén a Jagex browser-bázisú játékmotorját használja, így várhatóan fut majd PC-n és Mac-en is. A Stellar Dawn a cég jelenlegi legnagyratörőbb projektje, de hát így volt ez a MechScappel is. Screenshotok egyelőre nincsenek róla, elégedjetek meg néhány arttal (a többit a hivatalos honlap 'Images' menüpontja alatt találjátok).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. tszaboo
2010.07.14. 18:44
Elsőre mintha egy Mass effect képet láttam volna, még a felirat design-ja is olyan volt. Egy pillanatra azt hittem jön egy dlc. Ha tényleg ingyenes lesz, és nem tápolós gagyi, akkor még érdekes is lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. felziusz
2010.07.15. 07:43
A játék a RuneScape üzleti modelljének mintájára működik majd, így a világ jelentős része ingyenesen is elérhető lesz, míg a többi zónáért már fizetni kell

Azaz ha fizetsz bejutsz területekre ahol easy levelup és imba cuccok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. iteq47
2010.07.30. 17:10
@felizus
akkor ez olyan mint a nagyvárosok. bennt vannak a jóbbmódúak, kinnt meg a csövik
sztem több magyar lesz a free zoneokba legalább megtaláljuk egymást
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!