iPon Hírek

Új játékon dolgozik a Dead Space fejlesztője

Dátum | 2013. 06. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Patrick Söderlund az EA Gamestől elmondta, a Visceral Games jelenleg valami teljesen új címen dolgozik. Elárulta, ez a cím "közel áll az Electronic Arts szívéhez", és mellesleg egy "hatalmas márka". Ugyanakkor az úriember igyekezett leszögezni, hogy a Dead Space-franchise nem halott, közel sem. Egyszerűen annyiról van szó, hogy pihen, amíg a Visceral csapata valami máson tevékenykedik. "Ha más szemszögből nézzük a dolgot: jobb, ha valami olyat csinálnának, amit már négyszer megcsináltak előtte? Vagy jobb, ha valami teljesen újba kezdenek, amit ők is nagyon szeretnek, és amibe teljes gőzzel bele tudják vetni magukat?" Söderlund szerint ahhoz, hogy a minőséget garantálni tudják, nem kötelezhetik a csapatot arra, hogy egy olyan folytatást készítsenek, amit most jelenleg nem tudnának szenvedélyesen csinálni. A csapat a legfontosabb, és hogy érdekelje őket a projekt. "Minden más csak ezután jön. Pénz, idő, minden csak másodlagos". Söderlund egyelőre nem tudja megmondani lesz-e új Dead Space-játék, és ha igen, akkor mikor. Viszont azt újra megerősítette, hogy nem lőtték le a címet. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Dead Space 3 nem teljesítette a kiadói elvárásokat, már ami az eladási számokat illeti.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. magerg
2013.06.17. 13:08
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Dead Space 3 nem teljesítette a kiadói elvárásokat...
Muhaha. Lehet azért, mert ezek a kiadói becslési módszerek beragadtak a '80-as évek elején?
Elvitték a frencsájz a "szélesebb közönség" felé, viszont azon a pályán már sokkal nagyobb a konkurrencia is. Kazuár Józsi miért ezt válassza, mért nem egy ismertebb TPS lövöldét?
Mégis mi a répát vártak?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2013.06.17. 19:16
Na ja, jól elásták magukat a DS3-mal. Most csinálnak valamit amit még nem és így, ha az is kacat lesz, lehet a tapasztalatlanságra fogni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kullo1
2013.06.17. 21:43
Úgy tudom a DICE mellett ,ők kapták meg a másik Star Wars projektet az EA-től.Amúgy a Visceral Games sztem 1 jó fejlesztő,csak hát az EA....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. EpicTroll
2013.06.18. 11:25
A Star Wars-t igazán elfelejthetnék most már minden téren. Jó film volt és pont. Lépjünk már tovább. Nekem személy szerint az összes DS rész tetszett. Ami negatívum volt hogy hamar végig lehet játszani. Talán ha ráugranának egy komoly multi fejlesztésére nem gyenge jövője lehetne a játéknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!