iPon Hírek

Új játékon dolgoznak a Warframe fejlesztői

Dátum | 2017. 08. 18.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Warframe-et is készítő Digital Extremes új játék fejlesztésébe fogott: a korábban Keystone néven emlegetett The Amazing Eternals egy ingyenesen játszható arénás lövölde lesz, a fókuszban a karakterekkel és a kártyákkal, illetve pakliépítéssel.
A képességek, fegyverek és más jellemzők mind a karakterek pakliösszeállításán múlnak, attól függően hozhatjátok őket játékba, hogy mit húztok. Minden Eternal dekkje sok lehetőséget rejt, az egyes csapattagok kártyái között különféle stratégiai kapcsolatok létrehozására is lesz lehetőség, melyek nagy előnyt adhatnak. A játék grafikája egyébként leginkább egy hetvenes évekbeli, retro-futurisztikus ponyvaregényre emlékeztet. Nyáron már lezajlott a zárt alfateszt, a Digital Extremes augusztus 29-én indítja el a Founders Programot, melynek keretében többféle csomag közül választhatunk, bennük különböző bónuszokkal. A vásárlással együtt jár a bétateszt-belépő, az ingyenes verziót választóknak a hivatalos oldalon jelentkezve van esélyük bebocsátást nyerni. A The Amazing Eternalst egyelőre csak PC-re jelentették be, megjelenési dátum még nincs.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. RCAy1ZSpT5
2017.08.18. 10:43
Már meigint egy Battleborn / Overwatch klón... lol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. laszlo1995...
2017.08.20. 23:04
Nem hogy tennének be még több tartalmat a warframbe. Meg valamit amit a veteránok farmolhatnának, oké hogy a casual réteget kitudjuk szolgálni, de a nagyoknak is adni kéne valamit. PoE-be is ha lesz egy nagyobb pálya ahol csak szaladgálni lehet, akkor komolyan elgondolkodok a játék szüneteltetésén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!