iPon Hírek

Új játékra kapott engedélyt a Far Cry 4 direktora

Dátum | 2014. 11. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Habár mostanában szeretjük sokat bántani a Ubisoftot (és okkal), azt meg kell hagyni, hogy vannak a kiadónak jó szokásai is. Az egyik ilyen, hogy a nagy AAA-kategóriás fejlesztések között lehetőséget ad munkatársainak arra, hogy különböző kisebb-nagyobb ötletekkel álljanak elő, ha pedig ezek az ötletek jók, akkor azokból játék is kisülhet. Így készülhetett el többek között a Far Cry: Blood Dragon, a Valiant Hearts és a Child of Light is. Most az Assassin's Creed 3 és a Far Cry 4 direktora, Alex Hutchinson pendített meg egy új játéktervet a kiadó vezetősége felé: "Miután a Far Cry 4 elkészült, engedélyt kaptunk a kiadótól, hogy az AC3-on és AC4-en dolgozó csapat egy részével valami újat készítsünk. A kihívás itt az, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett csináljunk valami nagyon jót, anélkül hogy több ezer embert kellene bevonnunk egy teljesen új cím felépítésébe" - mondta Hutchinson. Azt ugyanakkor egyértelművé tette, hogy a zöld lámpa még nem jelenti azt, hogy piacra is kerül a játék. "Reméljük, hogy sikerül, és egy év múlva már megmutathatom. Persze egy év alatt nem lesz kész, de ha minden a tervek szerint alakul, akkorra már működőképes állapotba kerül".
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Robin_24
2014.11.20. 12:02
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikej95
2014.11.20. 12:38
Remélem nem a szokásos tornyok és sablon mellékküldetések vázra festik fel az egészet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. wishformor...
2014.11.20. 18:46
"A kihívás itt az, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett csináljunk valami nagyon jót, anélkül hogy több ezer embert kellene bevonnunk egy teljesen új cím felépítésébe"

hat persze, minimalis koltseggel valami olyat amin aztan szanaszejjel lehet gazdagodni...
igazabol mirol beszelunk? eddig nem ez volt a cel? nem ezt csinaltak???
illetve eddig nem volt kihivas? (monnyuk amekkora szarokat mostanaba kiadtak, kihivas valoban nem volt...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. simo9555
2014.11.20. 20:12
"Persze egy év alatt nem lesz kész, de ha minden a tervek szerint alakul, akkorra már működőképes állapotba kerül" ha látják benne a fantáziát "pénzt" akkor ez Ubisoftéknál azt jelenti hogy teljesen kész kiadható a játék. Ahogy láthattuk a Far Cry 4 és AC Unity-nél is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. igergo wishf...
2014.11.21. 09:50
Az Ubisoftnak azon játékai a leggyengébbek mindig, amin rengeteg ember dologzik. A Unity-n elmondásuk szerint, volt olyan hogy egyszerre több mint 1000 (!) ember dolgozott. Leheteten koordináltan csinálni a játékot, vannak olyan csapatok amik azt se tudják egymásról hogy léteznek, pedig ugyanazon a játékon dologznak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. peti198706...
2014.11.21. 18:28
Akkor képzelj egy egész estés raid huszonötöt.. -Képzleheted tíz percenként kaki pisi szünet minden boss után.. S most ezt szorozd be egy évvel s ezer emberrel.. -Teljes kávé szünet lesz..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magyar88
2014.11.24. 15:53
A játék jó de a checkpointjai pokolian rosszak példa rá amikor játszik az ember elmenti a checkpointokat és kilép az ember nem folytathatja a küldetést ahol abba hagyta hanem a legelejéről kell kezdenie azt a küldetést ami hatalmas cumi vagy példa rá a folyton ugráló nehézségi szint amit én a legkönnyebbre állítottam erre megkergül a játék és össze vissza állítgatja játék közben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!