iPon Hírek

Új kiegészítő novemberben a Wii-hez, a Zapper

Dátum | 2007. 09. 12.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A Wii vezérlési alapötlete, hogy több különálló kontroller helyett elég a Wii Remote és Nunchuk, amikhez különböző olcsó tartozékokat vásárolhatunk, és így többféle játékhoz is kényelmesen használhatjuk. Egy ilyen új tartozék fog jönni novemberben, a Zapper.

A korábbi E3-on a Nintendo már bemutatta a Wii Zapper-t, azonban a piacra kerülés időpontja csak most került napvilágra. A Wii Zapper, ami a Wii Remote-ot és Nunchuk-ot egy számszeríjba, vagy lézerfegyverbe integrálja november 19-én 19,99 dolláros (18 000 forintos) áron lesz elérhető.


"A tapasztalt és új játékosok számára is teljesen új dimenzióval fog szolgálni a Wii Zapper, amivel mostár a célzás is kulcsfontosságú lesz és még izgalmasabb játékélményekkel gazdagodhat a vásárló." - állítja George Harrison, a Nintendo of America alelnöke.

Minden Wii Zapper mellé a Nintendo ajándékba adja a Legend of Zelda-alapú Link's Crossbow Training játékot. Néhány játék, ami támogatni fogja a Wii Zapper-t: Medal of Honor Heroes 2, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Ghost Squad.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.12. 08:30
A Wii vezérlési alapötlete, hogy több különálló kontroller helyett elég a Wii Remote és Nunchuk, amikhez különböző olcsó tartozékokat vásárolhatunk, és így több játékhoz is ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!