iPon Hírek

Új King's Bounty játék készül

Dátum | 2012. 08. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Olyannyira készül, hogy még idén kijön az új King's Bounty PC-re! A remekbe szabott stratégiai RPG széria következő epizódjának alcíme Warriors of the North. A 2008-as The Legend és az 1 évre rá érkező Armored Princess figyelemre méltó játékok voltak, így most bizakodva várjuk a folytatást az orosz fejlesztőktől.

A King's Bountyban kaptok egy hőst, akivel lóháton szelhetitek át a játék méretes térképét, közben sereget, relikviákat, varázsitalokat gyűjtögetve és időnként leverve az útban lévő gonoszokat. A rosszak eltakarítása körökre osztott harcban, hexagonális rácsokkal felosztott csatamezőkön történik. Az egységeiteknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai és Ti, mint szintezésre képes vezetők, rengeteg képességgel és varázslattal rendelkezhettek, hogy segítsétek őket. Egyszóval nagyon hasonlít a Might&Magic játékokra.

A Warriors of the North nagyjából 60 óra játékidőt tartogat és egy új világot, amit felfedezhettek. A fő téma az északi mitológiája, nektek Olafot kell majd alakítanotok, a király fiát. Képesek lesztek valkűröket idézni, hogy segítsenek küldetésetekben, hogy megszabadítsátok a királyságot a gonosztól.

A kiadó az 1C Company, a fejlesztő pedig feltehetően a Kentauri. A bejelentéshez érkezett egy trailer is, amit alant megnézhettek.
 


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Szecse
2012.08.15. 15:54
De jó!! 1 hete kezdtem újra a végigjátszást vele! nem tudom, sajna liekolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Pogg
2012.08.15. 19:10
"Egyszóval nagyon hasonlít a Might&Magic játékokra."
Lemaradt egy 'Heroes of ' az elejéről, plusz az időrend is fordított (mármint a Heroes sorozat hasonlít a King's bounty-ra, ahol a 'hasonlít' == egy-az-egyben kopi )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Parano1d
2012.08.15. 20:19
Várjuk szeretettel, remélem azért a második részt is fejlesztik a háttérben titokban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tompika74
2012.08.16. 06:34
Nekem jobban tetszett, mint a Heroes of Might and Magic, pedig a koppintások általában rosszabbak szoktak lenni az eredetinél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Pogg
2012.08.16. 07:25
"pedig a koppintások általában rosszabbak szoktak lenni az eredetinél."
ok, akkor még egyszer... volt a King's Bounty, aztán öt évvel később ugyanaz a game (kicsit tuningolt változatban) a Might&Magic világba helyezve mint Heroes of Might&Magic.
Tény, hogy utána a Heroes-ból sorozat lett, a KB pedig a Legend-ig csak pihent a mélyben, ettől még ő az előd
(nem kötekedésből javítgatom, a KB nekem a Dungeon Master és a Bard's Tale magasságában van az ultimate toplistán...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Enno
2012.08.16. 12:41
Szerintem a Bounty jobb hangulatot ad ,jobb mint a Heroes , Heroesból a 3 volt a legjobb a kiegjeivel számomra de azt viszont nem hasonlítanám a Bountyval. Mindent végig játszottam mind két játékból , majd be vesszük ezt is a sorba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szecse
2012.08.16. 12:56
És mind a 3 karakterrel is végigjátszottad Enno?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!