iPon Hírek

Új külső merevlemezek a Western Digitaltól

Dátum | 2007. 09. 24.
Szerző | Freeman07
Csoport | ADATTÁROLÁS

Már találhatók a piacon külső merevlemezek a Western Digitaltól, azonban a gyártó három új változattal rukkolt elő.

Ezek az új modellek, a My Book Essential Edition 2.0, My Book Home Edition és My Book Office Edition. A Western Digital állítása szerint a három új változat eltérő vásárlói réteget céloz meg.

Az Office Edition az irodai felhasználók számára készült, akiknek szükséges a külső merevlemezen tárolt adatok távoli elérése MioNet DriveAccess-szel. Ezzel a programmal biztonságosan hozzá lehet férni a My Book Office Edition-höz bármikor bárhonnan (természetesen ha működik és csatlakozik a számítógép az internethez). A külső merevlemezt USB-n, FireWire 400-on és eSATA-n keresztül lehet csatlakoztatni a számítógéphez.

My Book Office Edition
Az Office Edition-höz hasonlóan a Home Edition is támogatja az automatikus háttérben lezajló biztonsági mentést. Az otthoni felhasználóknak szánt változat tartalmaz egy mércét is, ami mutatja a merevlemezen lévő szabad hely méretét. Hasznos szolgáltatása még a SmartPower, ami a számítógéppel együtt kapcsolja ki/be a külső merevlemezt.

My Book Home Edition
A My Book Essential Edition 2.0 csak USB 2.0 csatlakoztatási lehetőséget támogat, és tartalmazza a SmartPower szolgáltatást. Ezekenkívül biztonsági mentést szolgáló megoldás nem található az eszközben.

A termékek 320 GB-tól 1 GB-os méretig vásárolhatók meg 129,99 dollártól (25 000 forinttól) 379,99 dollárig (72 000 forintig) .
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.24. 08:10
vissza a hírhez

Már találhatók a piacon külső merevlemezek a Western Digitaltól, azonban a gyártó három új változattal rukkolt ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!