iPon Hírek

Új Mass Effect 3 DLC a láthatáron

Dátum | 2013. 01. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Tavaly decemberben a Bioware Edmonton megerősítette, hogy új Mass Effect 3 kiegészítőn dolgozik. Jos Hendriks pályatervező akkor már elárulta, hogy a DLC fejlesztésében szinte minden ME3 DLC írójuk részt vesz, aki az edmontoni stúdióban dolgozik, ami azt jelentheti, hogy Patrick Weekes és John Dombrow is benne vannak, ill. rajtuk kívül még Jay Watamaniuk és Cathleen Rootsaert is. Sam Hulick zeneszerző akkor Twitteren azt írta, hogy egy ME3 DLC-n dolgozik, a muzsikában lesz zongora és vonósok is, és könnyekre is lehet számítani.

Casey Hudson és Michael Gamble producerek ma szintén Twitteren közzétettek egy-egy képet, de nem árultak el róluk túl sokat. Az elsőn egy kaszinó látható a Fellegvárban, a háttérben egy ember és egy krogan beszélget, akik akár Shepard és Wrex is lehetnek.

A másik képen egy krogant látunk, kalapáccsal a kezében, amelyet bizonyára nem szögek beverésére akar használni. Barátságos kroganunknak a Firebase Jade pálya szolgáltatja a hátteret, tehát valószínűleg a multiplayerhez fogunk egy újfajta karaktert kapni személyében. Az új kiegészítő címe még nem ismert, de a fentieket látva számíthatunk rá, hogy egyre több információt fognak csepegtetni róla az elkövetkezendő napokban, hetekben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Supra
2013.01.29. 13:28
Hmmmm...

És vajon a bughalmaz Multin is dolgozik valaki végre?

Tudom hogy telhetetlen vagyok, de jó lenne, ha 10 menetből 8-ban nem lenne valami idegesítő hiba. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy legalább változatos, van vagy 50-100 féle hiba, amit randomban váltogat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. vivanto
2013.01.29. 14:20
Az egyetlen bibi, hogy az összes ME3 írót összeadva sem érnek fel egy Drew Karpyshyn-el, ennek ellenére azért várom és valószínű teljesen mindegy miket írnak róla, megveszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. i2k010
2013.01.29. 15:26
Azt hittem, már nem lesz több hozzá és végre lesz egy Complete Edition, a közeljövőben... aha... nem ... beletojnak az ember képibe...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Terror i2k01...
2013.01.29. 15:44
Biztosíthatlak, hogy a Complete Editionben sem lesz benne minden, illetve hótziher, hogy utána még jön majd még két DLC. Esetleg majd a Tenth Anniversary Editionben benne lesz minden.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. krisztian9...
2013.01.29. 16:01
Emlékszem még régen mikor kijött egy játék akkor az egész egyszerre jött ki
Örülök amúgy a DLC-nek mert nagy kedvenc az ME trilógia de kicsit gáz, hogy mennyivel több lenne a játékban ha ezt mind egybe kapná az ember
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Taranisz
2013.01.29. 17:38
Én igazából annyival is beérném ha a Multi része meg lenne úgy csinálva, hogy nagyon minimális bug határon mozogna(mindent nem lehet kiküszöbölni)... ahogy ezt kedves Supra is mondta.

Számomra rohadt idegesítő, hogy a haverjaimmal nem tudok normálisan multizni, mert nem tudunk egymáshoz csatlakozni hiába csinálunk privát szobát... ha ez egy F2P játék lenne még meg is érteném valahol(de ez sem lenne mentség), hogy vannak ilyenek, de amiért fizetünk X ezer forintot majd még a DLC és egyéb hülyeség után is akarják, hogy fizessünk plusz a "Bioware Point" rendszer is él és virul ami ugyebár megint csak fizetős lehetőség! Akkor az ember elvárná(nem is csak elvárná hanem alapvetőnek gondolná), hogy olyan hiba nem lép fel, hogy játékos haverok (akik a multi miatt vették meg a game-t) tudjanak egymáshoz csatlakozni MINDIG és MINDENHOL probléma mentesen!

Hmm....

FFFFUUU U EA!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pdx06
2013.01.30. 00:01
Kár volt erőltetni hogy trilógia legyen a játék befejezéssel. Mert ha tényleg folytatásosra csinálták volna akár egy filmsorozatot kész aranybánya lett volna a játék. De nekem teljesen kedvemet szegte a befejezés, olyannyira hogy az előző részeivel sincs kedvem játszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bernatace
2013.01.30. 10:53
pdx06: én most játszom újra a játékot, és rohadtul élvezem dacára annak, hogy milyen lett a befejezés. Itt már nem a célért járod végig az utat, hanem az út miatt.

Egyébként nem baj, ha kiadnak dlc-ket újra meg újra, vérfrissítésnek teljesen megfelel. Amúgy ha multizni akartok, originen vegyetek fel nyugodtan, ez a felhasználóm ott is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hengelhoff... Supra
2013.01.30. 12:02
Engem a bugok közül az idegesít a legjobban, amikor akkor lag van, hogy csoda, ha a pályát végéig lehet csinálni. Azt nem tudom, hogy ilyenkor csak nekem van, vagy mindenkinek?
A másik, ami az őrületbe kerget, amikor diszkonnektál, és elveszik minden.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!