iPon Hírek

Új média-netbookokat tervez az ASUS

Dátum | 2009. 09. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Bejelentette az ASUS, hogy rövidesen két új modellel is kibővíti az N-sorozatát, név szerint a 16-hüvelykes N61-essel és a 17,3 hüvelykes N71-essel, amelyek között láthatólag semmi különbség nincs a fizikai méretükön kívül.

A kép illusztráció (ez egy N50-es).Az újítások és fejlesztések közül mindenekelőtt a SonicMaster erősítőrendszert emelték ki, amely elmondásuk szerint újfajta papírhabot használ a hangszóróknál, a jelek szerint lényegesen javítva így a hangminőséget.

Hardver-téren mindkét gép Intel Core 2 Duo-val vagy Core 2 Quad-dal lesz elérhető, míg memóriából egyaránt  max. 4GB-tal rendelkezhetnek. A merevlemezük legfeljebb félterás lehet, plusz alapból jár hozzájuk Blu-ray meghajtó is.

Ami a grafikát és a megjelenítést illeti, a LED-es háttérvilágítású képernyőik felbontása azonos, 1366 x 768-as (nem túl magas), amihez pedig egy nVidia GeForce GT 240M (vagy épp egy GT 220M) szolgáltathatja a támogatást (mindkettő 1GB saját memóriával rendelkezik).

Árat és megjelenést egyelőre még nem közöltek, de legalábbis az utóbbit illetően október közepi dátumot sejtet az a tény, hogy elmondásuk szerint a gépek már Win7-tel fognak érkezni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások