iPon Hírek

Új Metro Last Light előzetes

Dátum | 2012. 11. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Metro Last Ligth előzetesében a modell sorsán keresztül nyerhetünk betekintést az igazi horror mélységeibe, ahol a legfélelmetesebb szörny maga az ember.


A modell

Elkényeztetett modellként kezdte karrierjét, aztán egyre inkább előkelőséggé vált, innen zuhant a sötétség világába, ahol celebnek lenni semmit sem jelent. A túlélésért elkezdte eladni a testét, de ma már büszke és független nő, aki páncélt készít az őrjáratozó csapatoknak.

Szegény családba született, öt testvér közül ő volt a középső lány, tőle várták el, hogy gondoskodjon húgairól, és hozzászokott, hogy vele nem foglalkoznak, magabiztosabb nővérei a kedvencek. A városba tett kirándulás során azonban nem a nővéreire, hanem rá figyelt fel egy modell ügynökség embere. Ekkor volt 15 éves. Sorra jöttek a szerződések és 18 éves korára millliomos lett. 20 éves korára belefáradt a hosszú munkanapokba és a sok utazásba, luxust és kényeztetést követelt, és egyáltalán nem akart dolgozni.

Az ügynökség búcsút vett tőle, ő pedig az orosz társadalom hírességeként 20-as éveit partiról partira járva töltötte, szórta a vagyonát, és nem törődött a családjával. Úgy találta, sok férfi akad, aki képes megvenni neki, amire vágyik, és végül hozzáment az egyikükhöz - egy igen befolyásos emberhez, aki sötét múlttal és kegyetlen hírnévvel rendelkezett, és aki kielégítette a szeszélyeit.

Limuzinja hátsó üléséről hívta fel a férjét, mert félt a bombákról és rakétákról szóló pletykáktól, és biztos volt benne, hogy ő tudja, mit kell tenni. A férfi egy külvárosi bunker lépcsőjén állva vette fel, és gúnyos hangon, amitől a lánynak összeszorult a gyomra azt mondta, talán most az egyszer gondoskodhatna magáról.

A testőrei a Metróba menekítették, mielőtt becsapódtak a rakéták, de attól a pillanattól fogva, hogy az ajtók bezáródtak világossá vált számára, hogy többé nem akarnak foglalkozni vele. Voltak lent nők, akik a testvéreire emlékeztették, de a szemük keserű diadaltól csillogott, ahogy a gazdag lányt nézték, aki elbukott. A gazdagság és a hírnév értéktelenné vált, és a lány most igazán egyedül volt.

Amikor az éhség és a félelem legyőzte a büszkeséget, eladta az utolsó dolgot, amit valamire tartott – a saját testét. Évekig élt így, napról napra, megpróbálva fenntartani valamit a régi csillogásból. Elkerülték, sugdostak róla, de élt. Egyre gyakrabban jutottak eszébe a testvérei és az anyja, a nők a családjából, akik már csak az emlékeiben éltek. Ez a emlék szép lassan erősebbé, és elszántabbá tette őt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Crytek01
2012.11.30. 13:31
Remélem addig kihúzza még a THQ,mert más kezedben lehet belenyúlnának/alakítanának rajta!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2012.12.03. 09:36
Azt én is remélem. Azért kár lenne a THQ-ért, mert vannak náluk nagy címek. Nem is értem, hogy hogyan jutottak idáig

Amit a legjobban sajnálok, az a Stalker 2 De ugyanígy sajnálnám ezt is, meg a Dawn of war 3-at is, ami elvileg végre visszatérne az első rész alapjaihoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gery84 kray
2012.12.03. 11:17
Mert a sok gyökér a COD-ot vesznek ezek a játékok helyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!