iPon Hírek

Új mikrofonos fejhallgatók a Logitech műhelyéből

Dátum | 2011. 08. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Logitech három új headszettet mutatott be. Mindhárom újdonság elforgatható, zajszűrővel is ellátott mikrofonnal érkezik és mindhárman sztereó hangzást kínálnak. Az újdonságok közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő választást, legyen szó olcsó, egyszerű mikrofonos fejhallgatóról, vagy kristálytiszta hangzást biztosító, zenehallgatásra is kiválóan alkalmas megoldásról. Mielőtt még egyenként szemügyre vennénk a termékeket, fontos megemlíteni, hogy az összes újdonság analóg 3,5 mm-es Jack audió csatlakozók segítségével kapcsolódik az adott noteszgéphez, vagy asztali számítógéphez.

H130
Az új mikrofonos fejhallgatók közül a legolcsóbb és legegyszerűbb modell a Logitech Stereo Headset H130-as nevet kapta. Ez a mikrofonos fejhallgató fej mögött elhelyezkedő pánttal rendelkezik és összességében rendkívül könnyű is. A fejhallgató viselése hosszabb távon is kényelmes, hála az ergonomikus kialakításnak és a hangszórók előtt elhelyezett szivacsos párnázásnak.

H150
A H150-es modell H130-társának összes pozitív tulajdonságát felvonultatja, ám mégis különbözik tőle. Ez a változat már nem fej mögötti pánttal, hanem klasszikus, állítható fejpánttal rendelkezik. A hangszórók előtt szivacsos fülpárnák helyezkednek el, a termékhez tartozó mikrofont pedig igény szerint bal-, vagy akár jobb oldalon is elhelyezhetjük. A termék könnyen hozzáférhető, vezetékre szerelt vezérlő gombokat is kínál, amelyekkel szabályozható a hangerő, illetve szükség esetén elnémítható a mikrofon is.

H250
A három újdonság közül az abszolút csúcsot a H250-es példány képviseli. Ez a modell már sokkal dinamikusabb sztereó hangzást kínál, így nem csak internetes telefonhívásokra, hanem zenére és akár játékra is nyugodtan befoghatjuk – áll a gyártó közleményében. A felhasználó maximális kényelméről a párnázott fejpánt és a hangszórók előtt elhelyezett puha szivacs fülpárnák gondoskodnak.

A Logitech Stereo Headset H130-as és H150-es modellek egyformán 19,99 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerülnek forgalomba, míg a H250-es modellért 34,99 eurót kell majd letenni az asztalra.

További információk:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. MaximumGam...
2011.08.25. 19:04
Húpikééék Hát ez remek szín Fekete az vagány! De ez villamosra jó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. stranger
2011.08.25. 20:01
Az utolsó tetszetős darab.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!