iPon Hírek

Új, minőségi tápegységek az Antec-től

Dátum | 2008. 07. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

 

Az Antec bemutatta két legújabb tápegységét, amelyek 650W-os és 850W-os teljesítménnyel állnak a felhasználók rendelkezésére. Az újdonságok elkészítésénél a gyártó nagy figyelmet fordított a tápegységek halk és stabil működésére. Az egységek hatásfoka 80% fölött helyezkedik el, a termékek a Signature Series család kínálatát bővítik majd.Az Antec állítása szerint a két új tápegység 20- és 100%-os terheltség esetén 82%-os hatásfokkal üzemelnek, míg 50%-os terhelés esetén ez az érték már 85%-ot képvisel. A tápegységek belsejében található PCB lapok (nyomtatott áramköri lap) és alkatrészek elhelyezésének és kialakításának köszönhetően a lehető legjobb levegőáramlás jön létre a táp belsejében, így a hűtés hatékonyan zajlik. A gyártó PWM ventilátort helyezett el a tápokban, amely képes akár maximális sebességének 15%-án is üzemelni, így rendkívül halk. A tápegységek aktív DC-to-DC feszültségszabályzó rendszerrel vannak ellátva, amely növeli az egységek stabilitását.


Az Antec Signature sorozatának két új tagja hamarosan megjelenik a boltok polcain is, a gyártó 5 év garanciát vállal az egységekre. A Signature 650-es modell ára 249 dollár lesz, míg a 850W-os verzióért 299 dollárt kérnek el az üzletben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Tyrel
2008.07.01. 19:12
Jó cucc az Antec, azért nem ismerik az emberek mert kevés helyen lehet hozzájutni... Az Antec tápokról meg azért nem hallott senki mert főleg szerver tápokat csinálnak, nem hétköznapi embernek valót...
De amúgy nem noname.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!