iPon Hírek

Új mobilszolgáltató lép a magyar piacra

Dátum | 2010. 04. 09.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Kiválik a Pannon GSM Távközlési Zrt.-ből és önállóvá válik a fiataloknak szóló mobilmárka, a djuice - közölte Bíró Balázs, a márka vezetője.

A márka a jövőben csak a 26 év alattiaknak értékesít előfizetéseket és szolgáltatásokat, tarifáit és szolgáltatásait a 15 és 26 év közötti korosztály igényeinek folyamatos kutatásával és figyelembevételével alakítja - tette hozzá.

A mintegy 500 ezer djuice-előfizető számát az év végre 100-200 ezerrel szeretnék növelni.

Biró szerint a 18-20 munkatársat foglalkoztató márka mind a három mobilszolgáltatóval versenyez, így a Pannonnal isA fiataloknak a legjobb tarifát kívánják nyújtani, emellett 15-20 százalékos kedvezményt adnak a márkához csatlakozó, például divat, sport és egyéb üzletekben való vásárláskor.

Az előfizetők pontokat is gyűjthetnek, de nem a mobilbeszélgetések ideje alapján: például ha részt vesznek a márka által szervezett közösségi programokon, túrákon, koncerteken, de akkor is szerezhet pontot valaki, ha jó bizonyítványát megmutatja márkaboltban, vagy nyelvvizsgát tesz.

A djuice négy díjcsomaggal készül: a számlás például bruttó 20, a kártyás 29 forintos percdíjat tartalmaz, s lesz közösségi és hálózati tarifa is.

A márka jelenleg hat országban, 10 millió előfizetővel rendelkezik, Magyarországon már hat éve van jelen.

A tulajdonos norvég Telenor szabadkezet adott a magyar djuice csapatnak, hogy megújítsa a fiataloknak szánt nemzetközi márkáját, és növelje piaci részesedését.

A csapat leválik a Pannontól, így saját marketingje, disztribúciója, kommunikációja, jogi részlege lesz, de a pénzügyi és hálózati szolgáltatásokat a Pannontól veszi.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. mythbuster
2010.04.09. 14:59
Szerintem a percdíjjakat teljesen ki kellene iktatni! Átkellene állni külömböző kártyás csomagokra, mint pl. ahogy Erdélyben is működnek a mobilszolgáltatók(Orange, kártyásan: 1400perc/1400sms(hálózaton belől)/70perc(bármely hálózatba) 6 €uró/hó, Vodafone 700perc/700sms(hálózaton belől),70perc(más hálózatokba) 4€uró/hó)...

Bár igaz, hogy ez közel-keleten van, de nyugaton már szinte minden államban felváltották a csomagok a percdíjjakat...

Egyszerűbb ha az ember feltölti a kártyáját pár €uróval és aktivál egy opciót a szolgáltató menüjéből ami ingyenes, sokkal jobban ki lehet jönni vele...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Sediqwe
2010.04.09. 15:18
De szinte mindenhol hozzád dobják a telefont ingyen, csak légy az előfizetőjük...
én ezt szeretném... mert nevetséges áron adján az O2 nél a telefonokat, itt meg visszafele nevetséges az ár... és még én legyen "megtisztelve" hogy kifizetek 150.000 forintot részletekben... valakik itt nagyon elszámolják magukat, vagy pedig éppen ebből a zséből tartják fent az ingyen telefont a nyugatnak? nem tom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Iceman
2010.04.09. 15:56
Én most 38Ft-t fizetek hálózaton belül és vezetékes hálózatra, más szolgáltató irányuló hívásért 41Ft. Az SMS 32/40Ft. Isten óvjon a csomagoktól, nekem nem kell SMS, évente ha 20-25 SMS ha elküldök már sokat mondok. És nekem ne határozzák meg, hogy 700 percet beszélhetek le DE 1 hónapom van rám, majd azt én eldöntöm, hogy mikor kell!
Másrész szolgáltatótól NEM vagyok hajlandó telefont venni, csak és kizárólag gyártótól veszek, vagy annak közvetlen partnerétől!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Smith166
2010.04.09. 16:00
Na ezzel nagyot lépünk előre. Ez csak egy másik brandje lesz a Telenornak, sajnos ezzel nagyobb versenyhelyzet nem teremtődik az amúgy is leült, kialkudott, "egymást megtűrős" magyar piacon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. danikollar
2010.04.09. 18:15
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e ennek hosszútávon értelme, mármint hogy beválik-e?
Ahhoz nagyon jó csomagokat kellene kitalálniuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. issti
2010.04.10. 00:01
A 26 éven felülieket kizárni egy szolgáltatásból egyértelmű diszkrimináció. Ilyenkor hol van az ombudsman??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!