iPon Hírek

Új motort kap a The Elder Scrolls Online

Dátum | 2012. 05. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A The Elder Scrolls V: Skyrim nem éppen hibamentesen jelent meg. Annyira nem, hogy néhány bug képes volt akár játszhatatlanná is tenni a játékot, például PlayStation 3-on. Matt Firor, a The Elder Scrolls Online direktora azonban biztosított mindenkit arról, hogy hasonló nem fordulhat elő az MMO indulásakor. Egyrészt, mivel MMO-ról van szó, hosszú bétatesztre számíthatunk majd, ahova szisztematikusan fognak beengedni több ezer embert, és folyamatosan javítják majd a felmerülő hibákat.


Firor ezen kívül elmondta, hogy a The Elder Scrolls Online nem a Skyrim engine-jét használja, hanem egy teljesen újat, így remélik, hogy ezzel alapból több problémát elkerülhetnek. Persze felmerülhet a kérdés, hogy az egyre telítettebbé váló MMO-k piacán mi az, ami miatt a játékosok ki akarják majd próbálni a TESO-t. Firornak erre egyértelmű válasza volt: a történet és a világ, hiszen még most is találkozik olyan sztoriszeletekkel, amiknek létezéséről ő sem tudott. Szerinte az Elder Scrolls-rajongók arra vágynak, hogy elmerülhessenek egy részletesen kidolgozott világban, szabadon felderíthessék azt, és ezért jutalmat kapjanak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Fecniii
2012.05.28. 17:28
Legutóbb még úgy volt hogy a hulladék HERO engine-t használják, a gameplay képeken is ezzel a motorral szerepel a játék. Most akkor kukázzák és kap egy újat?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. sakal6
2012.05.28. 17:51
Történet és a világ nem valami jó húzóérv, történet orientált swtor is megbukott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Emberfej
2012.05.28. 17:55
Jó hogy enginet váltanak, képek alapján amit eredetileg használni akartak valami borzasztó, még jó hogy észbe kaptak. Grafikával mondjuk kitűnhetnének a többi mmo közül, bár e téren nem igazán van köztük verseny. Egy jó sztori sem ártana, bár arra eddig sem volt panasz TES -nál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. holospeed
2012.05.28. 17:57
Igen, kukázták a HERO-t. http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/05/25/why-the-elder-scrolls-online-isn-39-t-using-heroengine.aspx
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Lazahunter
2012.05.29. 09:19
A fenti cikkből nekem nem az jön le, hogy az eddig látott engine kerülne lecserélésre, hanem csak annyi, hogy nem a Skyrim motorját használja. Hát ezt eddig is tudtuk, látszik is a terméken.
Eddig még nem tudtak olyan mutatni és mondani, ami nekem, mint TES rajongónak minimálisan is felkeltette volna az érdeklődésem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. lapartman
2012.05.29. 11:27
úgy is egy bukás lesz ez a játék mint a többi MMO szóval tökmindegy neki. wowot úgy se fogja egyik játk se leverni MMO-k közül. (nem szeretem a wowot ne értsétek félre)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Andrush198...
2012.05.29. 15:32
a WoW-ot már most leverné egy-két játék ha nem lennének bennük gagyi hibák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Hunsidian
2012.05.30. 08:46
Igazából ha nem ragaszkodna az összes létező MMO a WoW stílusához a harcban, akkor az még érdekes is lenne. Én pl. szívesen látnám egy MMO-ban a Skyrim, vagy teszem azt az ME3 multi stílusát némi csiszolás után. Akkor még lehet, hogy ki is próbálnám őket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lazahunter
2012.05.30. 17:35
Andrush1988

Cseppet ellentmondásosan fogalmaztál
Ugyanis pont ezért nem fognak ezek sohasem jobbak lenni. A Blizz precizitást, főleg MMO-ban nem sokan hozzák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lastinor
2012.06.14. 22:16
Hinsidian tudod van egy olyan nevű játék hogy ddo(dungeons and dragons online)ez egy hack and slash játék rohadt jó grafikával ami egyáltalán nem követi a wowot sőt. Ráadásul kellemes d&d hangulatú játék (legalább megtanulsz benne csapatban dolgozni)ami szerintem a legjobb mmo a ranglistámon hajrá lehet kipróbálni nem fogod megbánni szerintemlegalábbis.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!