iPon Hírek

Új multi módok a Komoly Samu 2-ben

Dátum | 2010. 04. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Croteam legnagyobb örömünkre kicsit jobban feltupírozza a jövő hónapban érkező Serious Sam: The Second Encounter HD változatát, mint arra számítottunk. Méghozzá, mint ahogy a címben is említettük, új multiplayer módokkal.


Ezek pedig a Survival, Co-op, Versus és Team módok. Az alap kooperatív mód persze nem új, de az új "beugrós" formája az igen. Ha összegyűlik 16 ámokfutó Samu, akkor összeállhatnak a gép ellen egy darálás erejéig. A Survival az, aminek hangzik (túlélő mód), az egymás elleni játék két új üdvöskéje pedig a Beast Hunt és a My Burden. A csapatos módok közt ott lesz a Deathmatch, Capure the Flag és a Last Man Standing.

Ez még nem minden, jönnek új térképek, a janizós Samuknak a Steamen lesznek leaderboardok amiket megmászhatnak és megcsinálható achievementek is. A Serious Sam HD-ban bemutatkozik jó pár új fegyver (mesterlövész puska, lángszóró és motoros fűrész), plusz ellenfelek amiken kipróbálhatjuk őket. Mészárlás közben érdemes lesz majd nyitva tartani a szemünket, mert pár titkos hely is bejön.

Az új elemek egyelőre csak a PC-s változathoz vannak megerősítve, ha lesz új információ az Xbox 360-as verzióról, közöljük. Korábbi hírünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. MassKilla
2010.04.12. 20:05
olyan szívet melengető érzés lenne, ha kijöne a játék pc-re, és csak arra... megtudná a konzolos társadalom, hogy milyen érzés magasról le****rva lenni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MassKilla
2010.04.12. 20:06
ja amúgy tudtátok, hogy az ipon torrent oldalakon elterjedt smiley típusokat használ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. axe
2010.04.12. 20:19
Hát biztos köze van az iponnak az ncore-hoz. Ez tuti, poénból nem fog kirakni az ncore linket a legújabb hírhez és cikkhez és egy képes linket az akciós termékekről. Bár ezzel semmi gondom sincs mer ncore miatt tudok az iponról, és ott láttam a monitoromat is akciósan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Cukrosbacs...
2010.04.12. 22:51
Jaj Hagyjuk már itt is a konzol vs Pc dolgot könyörgöm Van már egy rész ennek fent tartva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YuGabe
2010.04.12. 23:14
MassKilla: mindig az érzi magát leszarva, aki a másik oldalra is tekintget. Én még mindig mit nem adnék egy MGS4-ért 360-ra, de szophatom (mindegy, lesz Rising). Mindenesetre PC oldalon jóval szarabb a helyzet szerintem, soha egy darab PC exkluzív cím nem érdekelt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Meadows
2010.04.13. 07:03
MassaKilla, nem tudnának meg semmit, csak visszafordulnának a nagy rakás exkluzív játékaikhoz és ennyi.
Egy manapság feledésbe merülő Serious Sam játéknál több kell, hogy történjen valami a köztudatban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lackoo1111
2010.04.13. 18:14
*off*
Na akkor ide is.Megszabadulnék (eladnám)Serious Sam: The First Encounter HD cd kulcsomtól ezekért
http://www.gog.com/en/search/sort/search/divinity
cserébe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!