iPon Hírek

Új multiplayer játék indul a PS Home-ban

Dátum | 2009. 12. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony útjára indította a Sodium One-t, amely egy újszerű online multiplayer játéktér a Home berkein belül. A játék a világtérképről érhető el, kiválasztva "át teleportálódunk egy futurisztikus, jó sok akcióval megspékelt szociális környezetbe".

A Sodium One tulajdonképpen nevezhető MMO-nak is. Van benne csillagközi utazgatás, galaktikus kolonizáció, kimeríthetetlen energiaforrás és fejlett mesterséges intelligencia... és hogy mondjunk valami igazán trekkiset is, utazhatunk kvantum realitások között.

Az első küldetésünk az, hogy beszéljük az MI-vel, Vickie-vel, aki lesz kedves és megküld minket további feladatokkal. Innen pedig nincs más dolgunk, mint hogy átverekedjünk magunkat számos pályán, amikért jutalmul crediteket kapunk. A creditekért játékon belül vásárolgathatunk magunknak. Számíthatunk "cél-alapú meta játékokra, full arcade stílusúakra és különböző közösségi eseményekre".

A SO első szakaszának címe Salt Shooter, ebben tankokat használva kell levadásznunk önjavítós robotokat. Az első 5 pálya ingyenes lesz, a továbbiakért viszont már fizetni kell. Lesznek különböző virtuális tárgyak is amiket megvehetünk, ezek és a pályák árai 0.99 és 4.99 euro között mozognak.

            


Azok sem járnak rosszul, akiket nem érdeklik a játékok, ugyanis a Sodium Hub használható közösségi találkozóhelyként. Ha úgy tetszik beállhatunk bárpultosnak és meghívhatjuk barátainkat egy virtuális italra, avatárunknak pedig szerezhetünk Sodium One ruhát.

Az egy éves működését ünneplő Home rengeteget fejlődött indulása óta, biztosak vagyunk benne, hogy még számos kiaknázható lehetőség rejlik benne...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!