iPon Hírek

Új Namco játék: Inversion

Dátum | 2009. 10. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Namco Bandai bejelentette legújabb Xbox 360-ra és PS3-ra készülő játékát, az Inversiont. A gravitáció törvényeivel szembeszálló Third-Person Shootert a TimeShiftért felelős Saber Interactive fejleszti. Megjelenés valamikor 2010-ben.

A newtoni fizikával játszadozó TPS főszereplője egy zsaru, Davis Russel a szokásos családi drámával beoltva, földönkívüliekkel fűszerezve. Azaz az eltűnt fiát keresi egy alien invázió által felforgatott városban. A nem éppen békés szándékú földönkívüliek gravitációs fegyverei számos 0 tömegvonzású, vagy éppen a szokásosnál magasabb gravitációval rendelkező zónát hagytak maguk után.

Képek letöltéséhez katt!
A játékban nekünk magunknak is lehetőségünk lesz használni ezeket a fegyvereket. Kitalálható tehát, hogy a játék komoly fizikai motort igényel, ezt pedig a HAVOK szolgáltatja. "Olyan dolgokat csinálunk az Inversionben, amit a legtöbb ember lehetetlennek tart a jelen generációs konzolokon. Már alig várjuk, hogy eljusson a játékosok kezébe szerte a világon" - nyilatkozta a Saber fejese, Matthew Karch.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Hc Toxic
2009.10.22. 13:53
VISSZA A HIRHEZ

Képek alapján elég jól néz ki. Bár a történeten talán még dolgoznak. A képek láttán egyből a Gears of War jutott az eszembe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!