iPon Hírek

Új NCsoft MMO: futurisztikus fantasy

Dátum | 2011. 08. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az ex-Blizzardos veteránokból alakult NCsoft stúdió, a Carbine hamarosan hivatalosan is bejelenti új és egyedi MMO játékát, mely sci-fi-be beoltott fantasy stílussal bír majd. A nagy bemutató a héten induló Gamescom rendezvényen lesz.

A játékról egyelőre egyetlen képet mutattak, ami egy szintén a jövő héten bemutatásra kerülő videóból lett kivágva. Úgy fest tehát, hogy a BioWare új trendet teremtett azzal, hogy bejelenti azt, hogy majd be fog jelenteni valamit. Nem mondjuk, hogy örülünk, hogy az NCsoft is követte a példájukat.


Visszatérve a játékra, ígérnek nekünk feszültséggel teli drámát, őrületes akciót és vicces történeteket. Az ihletők közt olyan animációs filmek vannak mint az Atlantis, The Secret of the Nimh és a Mononoke Hime. A képregények közt pedig kiemelték a Hellboy, Battle Chasers és Tank Girl sorozatokat.

"Tudtuk, hogy a játékunk felnőtteknek készül, ezért tanulmányoztunk olyan TV showkat mint a Naruto és a Full Metal Alchemist, hogy lássuk, hogyan hozzák egyensúlyba a vizuális stílust a drámával és humorral teli történetekkel."

A játék tehát nem törekszik majd a realisztikus megjelenésre, inkább olyan "kézzel rajzolt" stílusa lesz. "Minden egyes textúránkat mi rajzoltuk" - nyilatkozta Matt Mocarski rendező. "Arra törekszünk, hogy ne használjunk fotókat, mindennek erős kontúrt és erős személyiséget igyekszünk adni. A hegyektől egészen a mindennapi székekig, mindennek nagyon karakterisztikusnak kell lennie, mely hozzájárul a hangulathoz és a közeg történetéről árulkodik."

"Úgy gondoljuk, hogy a művészi stílusunk olyasmi, ami rengeteg piacon lévő játékból hiányzik" - tette hozzá Mocarski. "Imádom a művészi stílusunkat. Önmagában egy történetet mesél el. Ordítja, hogy "gyere, játssz velem!", nagyon jól érzem magam, mikor a világban barangolok. Egyszerűen varázslatos, mintha minden lehetséges lenne benne."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Gatee
2011.08.15. 17:08
Inkább csinálnának meg 1 MMO-t igazán jóra és nem kéne 2-3 évente újakat kidobálni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. ájPon
2011.08.15. 17:15
Most ez egy ilyen animebuzogány játék lesz vagy mi? Animációs filmek, képergények és egyéb japán marhaságok ihlették... meghagyom másnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. David1992
2011.08.15. 17:41
ájPon: "Tudtuk, hogy a játékunk felnőtteknek készül, ezért tanulmányoztunk olyan TV showkat mint a Naruto és a Full Metal Alchemist, hogy lássuk, hogyan hozzák egyensúlyba a vizuális stílust a drámával és humorral teli történetekkel."

Nem anime grafikájú lesz, csak azt tanulmányozzák hogyan lehet a "kézzel rajzolt" grafikát a történettel összehozni, hogy ne legyen túl gyerekes.

Én kíváncsi leszek milyen lesz ez a játék. (:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. exec79
2011.08.15. 18:06
ha meglátom hogy ncsoft nem is foglalkoztat tovább a dolog. btw a felnőtt, naruto, meg az az alchemist hogy kapcsolódnak össze?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ájPon
2011.08.15. 18:07
Nem feltétlenül a grafikára gondoltam. Írták hogy humoros lesz meg minden, hát ha animehumor lesz és az egész felépítése a japán kultúrára hajaz akkor messze kerülöm.

Naruto és egyebek messze állnak egy felnőtt showtól de lehet ez csak az én sztereotípiám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. brroland
2011.08.15. 19:23
amúgy ncsoft mmo-jainak nagyon jó elemei vannak. csak nem elég komplex hogy nagy tömeg megfogjon. aion is a high level content hiánya ölte meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Cooley
2011.08.16. 02:39
Nagy tömeget fog meg, csak sajnos a Távol-keleti játékosokat célozzák meg, és csak ott reklámoznak, így a nagy tömeg jóformán csak Dél-kóreaiakból áll...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!