iPon Hírek

Új nemzedéket nevel az Apple

Dátum | 2008. 10. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Régi igazság, hogy a korai évek a legmeghatározóbbak; ha időben és megfelelő módon áll neki az ember, nagyon sokmindenre ránevelhet egy gyereket. Csak idő kérdése volt, mikor ismeri fel ezt az Apple is.

Ez az idő tehát most jött el - a cég ugyanis beindította a "Field Trip to the Apple store" (Tereptúra az Apple-boltba) c. programját, amelynek jegyében egyszerre maximum 25 gyermekből álló csoportokat invitál az üzleteibe - tanárostul, szülőstől, mindenkit szeretettel várnak -, ahol aztán az apróságok gyakorlatilag játszva alkothatnak projekteket (vagy hozhatják magukkal a már korábban elkészítetteket) olyan könnyen kezelhető programokkal, mint az iMovie és az iPhoto, majd bemutathatják azokat a többieknek, "színházzá varázsolva" az üzletet.


Természetesen kapnak a gyerkőcök egy-egy ingyen pólót is emlékbe azért, hogy "elhozták a lelkesedésüket" az Apple-hez, és hagyták, hogy "a többit az Apple biztosítsa számukra". Ez utóbbira láthatólag valóban komolyan törekszik is a cég; emberi támogatástól és segítségtől kezdve hardvereken át szoftverekig mindent az ifjúság rendelkezésére bocsát, igyekezve maximálisan a kedvükre tenni, és segíteni őket.

A stratégia tehát kiváló: egyszerre tesznek szívességet az oktatásnak, megismertetve az ifjúságot a legújabb lehetőségekkel, és ezzel együtt egyben jó korán el is vetik bennük az Apple-rajongás magvait... Röpke húsz év múlva pedig már ki is nevelkedett az Apple tömegbázisa. Ötletes.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bszoke88
2008.10.12. 14:48
undoríró
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fix3r
2008.10.12. 15:22
ÉS akkor a sok buta gyerek majd mind mac-et kér karácsonyra apucitól azt majd tudnak rajta filmet végni még pistike zúzza a GOW2-t xboxon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. leviske
2008.10.12. 16:31
dádi: Egy ilyen húzással biztos alakítanának egy nemzedéket... de hogy az a nemzedék életében nem venne Apple terméket, az biztos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!