iPon Hírek

Új portállal és kiegészítőkkel jön a Skylanders Trap Team

Dátum | 2014. 04. 25.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Akárki akármit mond, az Activison azért valahol zseniálisan csinálja, amit csinál. A cég fogta az egykor viszonylag sikeres Spyro franchise-t, és egy brutálisan népszerű pénzgyárat csinált belőle (2 milliárd dolláros franchise-ról beszélünk), amit világszerte imádnak a gyerekek. Nem csoda hát, hogy ebből is évente érkeznek az új epizódok, új kiegészítő figurákkal és konzolhoz köthető portállal. Ráadásul a portáloknak köszönhetően a gyerekek át tudják vinni egymáshoz a figuráikat, melyek tartalmazzák a játékmentéseket is - az Activision egyébként a Skylanders-sorozattal az egyik legnagyobb darabszámban értékesített NFC-perifériák gyártója.
Az Activision most bejelentette, hogy készül a Skylanders új része Trap Team alcímmel, amihez hogy-hogynem ezúttal egy teljesen új portál is tartozik. A játékosok ugyanis a Trap Mastereket alakítanak, akik a sorozatban most először el tudják kapni és ki tudják vonni a játék digitális világából a gonosz karaktereket, és foglyul ejteni azokat a portálban. A sajtóközlemény szerint az új portál még hangokat is ad, így a gyerekek hallhatják majd, ahogy a csapdába ejtett gonosz mindenfélét beszél. A dolog itt még nem fejeződik be: ezt követően a gonoszokat vissza lehet tenni a játékba, ezúttal már jófiúként, és tovább harcolhatnak a játékos oldalán. Bármikor lehet váltani a főhős és a gonoszból lett új karakterünk között, így egyfajta tag-team jellegű rendszer jön létre. A történet szerint a főgonosz Kaos ismét rászabadul Skylands világára, felfedezi hol van a legendás Cloudcracker Börtön, aminek lakóit aztán szépen szabadon engedi. Így hát a világot ellepik a gonoszok, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak bőven lesz kiket elkapnia. Maga a játékmenet a szokásos mederben folyik tovább: akció-kalandra számíthatunk, leginkább gyerekeknek való puzzle feladatokkal, minijátékokkal, és drop-in drop-out kooperatív lehetőséggel. A játék október 10-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. DogTheDog
2014.04.25. 12:34
Jonak tunik az uj portal is,meg az uj "csapda" is.Remelem nem szallnak el a kis csapdak araival.A jatek meg szebb lett,lesz orom megint.
Kivancsi leszek,megtartjak e a teljes kompatibilitast visszafele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Korb_Zolta...
2014.04.28. 01:24
Kár hogy a Giants és a Swap Force nem jött ki Pc-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!