iPon Hírek

Új portfólióval bővült az OCZ

Dátum | 2007. 10. 26.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Az OCZ Technology 2002-es átalakulása után új piacokra is betört, például a perifériákéra az Equalizer játékosoknak szánt egerével és hűtési rendszerekére is a Hydrojet-tel. A vállalat nemrég a PC Power & Cooling felvásárlásával a csúcsminőségű tápegységek szegmensébe is belépett.

A vállalat ma jelentette be a főként játékosoknak rendszereket építő Hypersonic PC bekebelezését. Ezzel az OCZ a csúcsminőségű számítógépek piacára váltott belépőt. Nem lesz meglepő, ha a Hypersonic-PC rendszerek főként OCZ memóriákat és OCZ tápegységeket fognak tartalmazni.


Ryan Petersen, az OCZ vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "Az OCZ célja, hogy a lehető legjobban teljesítő termékeket nyújtsa a vásárlóknak, eltekintve attól, hogy az prémium összetevő, vagy komplett megoldás. El vagyunk ragadtatva attól, hogy a Hypersonic PC-t, ami már jól ismert a rajongók számára, üdvözölhetjük az OCZ fedélzetén."

"Az OCZ Technology tartalékaival a Hypersonic PC képes lesz még több innovációt, szolgáltatást kifejleszteni és továbbra is az élvonalban maradnia a laptopok és mobil eszközök piacán."


Az OCZ és a Hypersonic partnersége csakis a csúcsteljesítményű laptopokra és számítógépekre fog korlátozódni - arra a szegmensre, ahol a Dell-nek az Alienware-rel és a HP-nak a Voodoo PC-vel már jól kiépített állása van.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.26. 00:14
Az OCZ Technology 2002-es átalakulása után új piacokra is betört, például a perifériákéra az Equalizer játékosoknak szánt egerével és hűtési rendszerekére is a Hydrojet-tel. A ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!