iPon Hírek

Új Poseidon házat készít a Gigabyte

Dátum | 2007. 10. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | EGYÉB

A tajvani székellyel rendelkező Gigabyte egy új Poseidon ház készítésén munkálkodik, a Poseidon 310-es kódnévre hallgató újdonság megjelenésére és hivatalos bejelentésére azonban még körülbelül egy hónapot várniuk kell az érdeklődőknek. A Gigabyte újdonsága alumíniumból készül, a ház oldallapjai cserélhetőek lesznek: plexiablakkal szerelt, vagy hűtőráccsal felvértezett oldallapot helyezhetünk majd a ház oldalára. A Poseidon 310 vízhűtő rendszernek is helyet kínál majd, így az overclockerek számára ideális választásnak bizonyulhat.


A ház moduláris felépítéssel áll a merevlemezek rendelkezésére, a gyártó állítása szerint a ház gyakorlatilag szerszámok nélkül is szerelhető lesz. A Poseidon 310 9,8 Kg-os súllyal rendelkezik, a ház összesen 5 darab 5,25"-os bővítőhellyel lesz felvértezve. A rendszer jó szellőzésének érdekében a Gigabyte házában 2 darab 120 mm-es ventilátort helyezhetünk el: az egyik ventilátor a porszűrő mögé helyezhető el a ház elején, a másik egység a ház hátsó részében kaphat helyet.

A jelenlegi információk szerint a Poseidon 310 november folyamán lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, a ház kétféle színben, feketében vagy ezüstben választható majd. Az újdonság várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.27. 07:19
vissza a hírhez

A tajvani székellyel rendelkező Gigabyte egy új Poseidon ház készítésén munkálkodik, a Poseidon 310-es kódnévre hallgató újdonság megjelenésére és hivatalos ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!