iPon Hírek

Új processzorhűtő a Termaltake kínálatában

Dátum | 2008. 03. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Thermaltake Orb névre hallgató processzor és videokártya hűtő családjában már eddig is számos modell volt jelen, de mától újabb termékkel bővül a kínálat. A Blue Orb és Golden Orb modellek mellett mostantól akár a GunMet Orb terméket is választhatjuk, ha univerzális processzorhűtő alkalmatosságra van szükségünk.A GunMet (vagy GunMetal) hűtőbordájának lamellái különleges, metál tónussal rendelkeznek, az alkalmatosság dizájnosnak és szépnek mondható. A Thermaltake hűtőjének névválasztása, avagy a GunMet elnevezés arra utal, hogy a gyártó az újdonsággal kifejezetten a játékos vásárlóközönséget, illetve a felsőkategóriás megoldásokat kereső felhasználókat kívánja megcélozni, ugyanis ezek a rétegek rendszerint harcban állnak konfigurációikkal, hogy a gépezetből a lehető legnagyobb teljesítményt sajtolják ki.


A Thermaltake GunMet Orb univerzális alkalmatosság, tehát mint mondtuk, AMD (socket AM/AM2) és Intel (socket LGA-775) processzorokhoz egyaránt használható. A hűtőbordák alumíniumból készültek, az egység súlya 545 gramm. A Thermaltake GunMet Orb 120 mm-es ventilátora 1800-as (+-10%) percenkénti fordulatszámmal üzemel, a ventilátor 17 dB-es zajszintet produkál, ami már tényleg jónak mondható. A ventilátor egyébként működés közben a benne található fehér lednek köszönhetően tetszetős, fehér fényt bocsát ki. Az egység élettartama a gyártó állítása szerint nagyjából 30.000 üzemóra.

A Thermaltake GunMet Orb várhatóan rövid időn belül megjelenik kereskedelmi forgalomban, ám az egység várható végfelhasználói árával kapcsolatban még nincsenek információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.03.06. 20:38
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!