iPon Hírek

Új PS Vita reklámfilm - The World is in Play

Dátum | 2012. 02. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Ezzel az új előzetessel indítja a Sony új Playstation Vita reklámpkampányát, és  ahogy közeleg a nagy nap, még több reklámfilmet láthatunk majd.

Japánban jól indultak a PS Vita eladások, de aztán hamar leülepedett a dolog. A Sonynak a Vita hamarosan közelgő világpremierével most itt az új lehtősége, hogy sikerre vigye termékét, és úgy tűnik, ennek érdekében mindent el is követ; nem bízta a véletlenre a dolgot, 50 millió dollárt költött az új reklámkampányra. John Koller, a Sony egyik főnöke azt nyilatkozta a The New York Times-nak, hogy ez a termék népszerűsítő kampány az eddigi legnagyobb a cég történetében. Az ígéretek szerint a kampány fő szlogenje a "Never Stop Playing" (sose hagyd abba a játékot) mondat mostanában sűrűn lesz hallható és látható a tv-ben, a közösségi oldalakon és a többi médiában.

"A játék már rég nem arról szól, hogy valaki egyedül ül egy gép előtt, ma már minden hálózatba van kötve" – nyilatkozta Jason Elm, a Sony reklámfilmjét készítő cég, a Deutsch kreatív igazgatója.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Szucseee
2012.02.15. 09:58
Ha nem nézted meg a videót ne is írj kommentet! Nagyon tetszik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. HUFEUR
2012.02.15. 15:13
Nem rossz, kifejezetten jó, de a Michael-nél még jó ideig nem lesz jobb reklám szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. shaddam
2012.02.15. 15:57
Mondtam már hogy inkább nem eszek,de kell?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Squall85
2012.02.20. 08:57
Sajnos a játékok amiket bejelentettek egyelőre nem vonzanak, úgyhogy Vita vásárlás nem várható részemről egy darabig. A reklám egész jó, a PSP reklámjaihoz képest meg sokkal jobb (amikor a 2 rajzolt mókus dumál, pl)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!