iPon Hírek

Új PSP és PlayStation 3 változat a láthatáron

Dátum | 2008. 08. 24.
Szerző | Svindler
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Néhány nappal ezelőtt a Leipzig Game gyűlésen a Sony bejelentette az új továbbfejlesztett PSP-t, a PSP-3000-et, amelyet október környékén készül piacra dobni 199,99 dolláros áron. A PSP-3000-ben fejlettebb LCD kijelző lesz, aminek feleakkora lesz a válaszideje, jobb a kontraszt aránya és kap egy bevonatot ami kevésbé veri vissza a fényt. A Famitsu.com-on láthatunk képeket is az új LCD-ről. A PSP-3000-be beépített mikrofon is lesz, ami lehetővé teszi, hogy Skype telefonként is használjuk, illetve megújul a PS gomb is rajta.


Hivatalos PR infók és specifikáció itt található: link.


Az új PSP mellett a Sony bemutatott egy limitált szériás Playstation 3 SKU-t is, amihez a nagyobb HDD mellett (160GB) jár két játék: egy dobozos Uncharted:Drake’s Fortune és egy PAIN kupon (a játék a PS store-ról tölthető le) és végül, de nem utolsó sorban egy DualShock 3 vezeték nélküli kontroller. A nagyobb HDD igen jól jöhet, tekintve, hogy a PS hálózatról már filmeket is lehet tölteni és hamarosan olyan régóta várt játékok is megjelennek, mint a Ratchet and Clank: Quest for Booty és a SOCOM: Navy Seals.

A Limitált szériás PS3 november környékén kerül majd a boltokba 499,99 dolláros áron.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2008.08.24. 18:17
Nem értem mi a problémád CC, ahogy haladnak az évek apróságok mindig változnak a konzolokban, a beljese meg természetes, hogy nem. Hiszen ez a lényege. Mekkora felháborodás lenne ha valami csak ezen a PSP-n menne míg a többin nem, ilyen majd a PSP2-nél lehet csak. Valószínűleg nem is a jelenlegi tulajok fognak újat venni (max ha már nagyon leélték a régit
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.08.30. 11:16
Nem lesz köztük, ugyanolyan játékok lesznek rájuk, ez csak ugyanannak a handheldnek egy frisebb kiadása.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!