iPon Hírek

Új PSP-t készít a Sony

Dátum | 2007. 07. 13.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Sony népszerű hordozható játékgépe, a Sony PlayStation Portable ráncfelvarráson esik át: a gyártó egy új készüléket dob piacra, ami vékonyabb kivitellel és modern hardverrel büszkélkedik. Az újdonságot a Sony felvértezi videó kimenettel is, így akár LCD TV-re is csatlakoztathatjuk majd a készüléket. A Sony az E3 07 nevezetű rendezvényen jelentette be a jövevény érkezését.


A jelenlegi információk alapján az új PlayStation Portable kisebb, azaz vékonyabb lesz, mint a jelenleg forgalomban lévő társai: a Sony állítása szerint az új PSP 19%-kal vékonyabb dizájnnal kerül majd a boltok polcaira. Természetesen nem csak külsőleg újul meg a játékgép, hanem a hardver tekintetében is változásokon megy keresztül. A készülék akkumulátora 33%-kal tovább működik majd, így a játékosok egy töltéssel valamivel több időt játszhatnak majd a kis konzollal, mint az elődökkel.

A Sony PlayStation Portable a hírek szerint videó kimenettel is fel lesz vértezve, ám a csatlakozó pontos típusát egyelőre nem árulta el a gyártó, mindössze annyit közölt, hogy a PSP kompatibilis lesz a cég Bravia típusú HD televízióival. Az új készülék fekete és ezüst színekben lesz elérhető, a Shacknews információi szerint azonban egy ice silver modell is piacra kerül majd a PSP Entertainment Pack részeként. A készülékhez 1 GB-os memory stick kártya, valamint néhány UMD lemez, továbbá a Family Guy Frickin' Sweet collection jár majd. Az információk szerint egy fehér, Star Wars témával rendelkező modell is piacra fog kerülni, a Star Wars rajongók nagy örömére.

A Sony PlayStation Portable frissített változata várhatóan szeptember folyamán debütál, a készülék ára 199,99 dollár körül fog elhelyezkedni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.07.13. 16:17
A Sony népszerű hordozható játékgépe, a Sony PlayStation Portable ráncfelvarráson esik át: a gyártó egy új készüléket dob piacra, ami vékonyabb kivitellel és modern hardverrel ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!