iPon Hírek

Új Quantum Break előzetes

Dátum | 2014. 05. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft bejelentette, hogy az exkluzívan Xbox One-ra megjelenő Quantum Break 2015-ben fog megjelenni. A játékot fejlesztő Remedy, amely az Alan Wake-ről és Max Payne szériáról ismert, a bejelentéssel egy időben kiadott egy új előzetest, amelyben a tévésorozatból és a játékból is látható néhány részlet. A videóban a Quantum Breakről elmondják, hogy "egy izgalmas moziszerű akciójáték és egy minőségi élőszereplős sorozat fúziója", és azt is megtudjuk, hogy a játék a hősökről fog szólni, a sorozat pedig a rosszfiúk ármánykodásaival foglalkozik majd. Főhősünk, Jack Joyce megpróbálja megakadályozni, hogy a világ és az idő véget érjen, ellenfele pedig a Monarch Solutions nevű cég, akik a sötét terveket szövögetnek. A Remedy szerint tetteink direkt hatással lesznek mind a játék, mind a tévésorozat alakulására. A Microsoft elmondta, hogy a Quantum Breaket augusztusban mutatják be részletesebben a Gamescomon, akkor már játékmenetet is láthatjuk majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. mikej95
2014.05.29. 19:43
Rögtön megyek XBone-t venni! Ja mégse. Szemetek, az Alan Wake ki tudott jönni PC-re, ez meg nem? Biztosan csak 720p 30fps mellett torzul kellőképpen az idő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. LechooEdy
2014.05.29. 19:49
Csak nekem tűnik úgy, mintha a grafika elmaradna az E3-as bemutatótól... Milyen érdekes. Várjunk, azt mintha PC-ről futtatták volna... Már nem is tudom mi volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95 Lecho...
2014.05.29. 21:08
Én is csak reménykedni tudok. Alan Wake is kijött némi késéssel PC-re, de arra már az elejétől utalgattak. Tuti megkente őket az M$.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dongo84
2014.05.29. 21:43
A bemutató meghozta a kedvem a Max Payne (Sam Lake) első részéhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dongo84
2014.05.29. 21:45
Egyébként rohadt nagy ötlet ez a fajta időmanipulálás / nyomozás. Remélem lesznek benne "időre" teljesítendő feladatok, ahol majd parázik az ember nehogy visszakerüljön idő előtt a jelenbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ashface
2014.05.30. 12:07
"A Remedy szerint tetteink direkt hatással lesznek mind a játék, mind a tévésorozat alakulására."

Ezzel talán először a Trion + Syfy probálkozott a játék formában csúfosat bukó Defiance-szal, ott is jól beharangozták, hogy így lesz úgy lesz. A Volge pár hónap alatt miután az első részekben elverték őket a sorozatban, eljutottak SanFran környékére is ahol a játék játszódik, néhány karakter vándorolt a sorozat és a játék között - ami élvezetes volt ugyan, de a játékosnak vajmi kevés köze volt hozzá mint befolyásoló tényező.

Kíváncsi vagyok, hogy itt jobban megoldják-e majd, vagy a nagy befolyásolás égisze alatt csak ki lesz rakva egy-két körözési, vagy dicséreti plakát pár képkockában, mintegy futólag egy szoba falán ahol a lényegi epizód cselekmény folyik, ami esetlegesen egy-egy szerencsésebb játékost ábrázol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VAjZY
2014.05.30. 13:06
http://www.abload.de/img/screenshot2013-01-01awpsk2.png Sose értettem, miért csinálták ezt az arckifejezést neki, legtöbbször ilyen volt. De jól tették! Amúgy mára veszített a markáns vonásaiból.
Ezt a sorozatra hatást meg nem egészen értem
Elég jó ötletnek tartom amúgy én is, kár, hogy exkluzív lesz, csak ezért nem fognak Xboxot venni az emberek, inkább elmennek valami idiótához, akinek véletlenül van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!