iPon Hírek

Új RE6 multi módok jönnek

Dátum | 2012. 12. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Három új Resident Evil 6 multiplayer játékmód érkezik december 18-án Xbox 360-ra, jelentette a kiadó Capcom. Ezek nevei Predator, Survivors és Onslaught. Mindegyiknek 320 MS pont az ára külön, míg együtt 720 pontért elérhetőek.

A Predatorban az egyik játékos Ustanak (RE6 boss) bőrébe kell, hogy bújjon és lehetőség szerint kiírsa a másik 5 játékost, akiknek értelem szerűen az életben maradás és Ustanak leabálása a feladata.
 

A Survivor módban a túlélés a cél, itt ha meghaltok, az ellenség soraiban folytathatjátok az élők ellen. Ez is egy 6 játékossal játszható mód. Az Onsaulght már 1v1 móka, a feladat pedig, hogy összefűzött támadásokkal minél több szörnyet nyomjatok le. Amennyi ölést elértek, annyi ellenfél jelenik meg az ellenfeletek előtt. Aki ügyesebben kombózik és hatékonyabban öl, az nyer.

A három időlegesen Xbox 360 exkluzív mód előtt, 17-én jön egy ingyenes frissítés is, amely Ada Wongot nyitja ki a kampány részben, valamint egy új nehézségi fokozatot, az ultra-hardot. Nem mellesleg javítanak a kamerakezelésen is, nagyobb szabadságot adva annak beállításában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. nyiri
2012.12.10. 14:31
Már nem tudnak mit lehúzni erről a sorozatról..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!