iPon Hírek

Új részletek a Motorola Androidjáról

Dátum | 2008. 10. 21.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Tényleg jobb lesz ÉS olcsóbb, mint a G1...? Érdekes lenne, kétségkívül - márpedig jelenleg így látszik állni a helyzet.

Miután ugyanis a Businessweek kifaggatta a Motorolát a terveikről, sikeresen kiderítettek pár újdonságot - egyrészt a fent említett ígéretes lehetőséget (amit konkrétan úgy fogalmaztak meg, hogy az új mobilnak "valamivel jobb specifikációi lesznek, mint a G1-nek, és alacsonyabb lesz az ára"), másrészt azt is, hogy "iPhone-szerű érintőképernyője lesz" (ó, mily' meglepő...), valamint a G1-hez hasonló, kihúzható QWERTY billentyűzete.

Ár terén kicsit tovább konkretizálja talán a lehetőségeket az a megállapítás, miszerint kb. annyiba kerül majd, mint a Krave - ami legalábbis a nagy vizen túl $150 ellenében kapható, két éves hűségnyilatkozattal. Utolsó, bár már meglehetősen ködös feltevésként az is felmerült még, hogy az új mobil érkezése a jövő év második negyedében várható.

További részletek egyelőre sajnos nincsenek, ám miután a Motorola már most is aktívan házal a készülő új készülékével a mobilszolgáltatóknál világszerte, így több, mint valószínű, hogy hamarosan számíthatunk majd újabb részletekre is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.10.21. 17:08
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!